+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
BTS REKORD PÅ YOUTUBE
BTS rekord på youtube

BTS rekord på Youtube.

For otte år siden buldrede ‘Gangnam Style med PSY fra Sydkorea løs over det meste af verden.

Nu er det sydkoreanske boyband med navnet BTS (Beyond The Scene) ved at manifistere sig som det nye hotte musikalske navn fra Sydkorea. BTS består af syv koreanske drenge, som har været sammen om musikken i indtil videre 10 år siden 2010. Tre år senere i 2013 debuterede de med deres første album udgivelse 2 Cool 4 Skool.

BTS har allerede slået flere rekorder

Indtil nu har de fleste her i Danmark været uvidende om BTS. Det bliver der lavet om på nu takket være deres nyeste single med titlen ‘Dynamite’. Denne titel er ret slående for hvad BTS har opnået. Og hold nu fast…! Med helt enorme 110 millioner visninger på YouTube, har BTS med deres musikvideo slået rekord! BTS har nu rekorden for flest antal Youtube visninger på 24 timer!!! Og BTS rekord på Youtube er bare én rekord ud af mange.

En anden rekord er blevet slået i USA. BTS blev det første koreanske band, der har toppet den legendariske amerikanske Billboard-singlehitliste. Det lykkedes rent faktisk hele fire gange på to år! Det har kun The Beatles tidligere præsteret. Det er ‘Dynamite’!

Deres aktuelle album ‘Map of The Soul: 7’ har været det bedst sælgende album i verden i 2020. På nettet går det også vildt for sig! I mere end 190 uger har BTS været på førstepladsen på Billboards liste over de største artister på sociale medier. På Twitter har BTS rekorden for flest interaktioner.

Og penge mangler BTS IKKE med en omsætning i 2019 på over 30 milliarder kroner!!!

Stærke relationer til fans

En stor del af forklaringen på den store succes for BTS bunder i et stærkt tilhørsforhold til deres fans. Det fortæller kulturforsker med speciale i Østasien Zoran Lee Pecic til DR. Først ser man BTS i musikvideoer, og når de optræder. Dernæst kan man lytte til deres musik og personlige historier. På den måde bliver man følelsesmæssigt meget mere involveret. Måske knytter man sig også særligt til de enkelte medlemmer, lyder det fra Zoran Lee Lecic.

Var man fan i 90’erne, købte man sine idolers cd’er og læste om dem i avisen. Det er helt anderledes i dag med de sociale medier. Det har gjort det muligt at skabe store fankulturer, mener Zoran Lee Pecic.

Dynamit til publikum og dansegulv

Som DJ igennem 40 år har DJ Peter Christensen opnået erfaring med at kan spotte et hit på lang afstand. Han er ikke i tvivl om, hvad han skal sige om BTS nye single ‘Dynamite’. Der er dømt HIT! Den når ved første gennemlytning umiddelbart ikke samme højder som ‘Gangnam Style’. Men danserytmen er der, og der er en glad og festfyldt stemning over ‘Dynamite’. Den er svær ikke at blive indfanget af. Den vil utvivlsomt komme til at virke som dynamit på publikum og dansegulvet, når først den bliver kendt af rigtig mange.

Det er ganske enkelt et stykke helt igennem velproduceret koreansk popmusik, når det er bedst (eller værst). Tjek videoen ud og døm selv om det er hot or not.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production