+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
BRØDRENE OLSEN 20 ÅRS EUROVISION JUBILÆUM
brødrene olsen 20 års eurovision jubilæum

Brødrene Olsen 20 års Eurovision jubilæum. I dag d. 13. maj er det præcis 20 år siden, at Brødrene Olsen vandt Eurovision. De indtog Globen i Stockholm og tryllebandt millioner af seere med ‘Fly On The Wings Of Love’!

Jeg husker stadig hvor magisk det var, da de trådte ind på scenen med deres guitarer. De leverede en pragtfuld optræden til stor jubel for alle danskere. De gik også i musikhjerterne hos masser af folk fra mange andre lande. Med hele 30 point ned til Rusland på andenpladsen, så tog Brødrene Olsen fusen på bookmakerne og sejrede sikkert med 195 point!

Bemærkelsesværdig og magisk sejrsejr

Der var efter min mening flere bemærkelsesværdige ting ved den flotte sejr med ‘Fly On The The Wings Of Love’. Der var dels teksten og budskabet i sangen med at flyve på en rus af kærlighed. Det er noget alle kan forholde sig til. Så var der Brødrene Olsens sceneoptræden. I modsætning til de fleste andre indslag, så var det et meget simpelt setup som Brødrene Olsen stillede op med i Globen.

De stod stille og roligt på scenen med deres guitarer. Hen mod slutningen af ‘Fly On The Wings Of Love’ så kom det spektakulære lysglimt. Her fik magien frit løb! Så kunne alle de andre deltagere med stort lys- og sceneshow godt pakke deres ting sammen. Endelig var Brødrene Olsen vel de ældste af samtlige deltagere. De var helt nede på jorden. Det behøver ikke være stort og flot, bare man er nærværende!

Møde med Brødrene Olsen

Alle disse faktorer gjorde udslaget som de fleste havde svært ved at modstå. Man måtte bare stemme på Brødrene Olsen og ‘Fly On The Wings Of Love’. Jeg har personligt mødt Brødrene Olsen 3-4 gange og det har været en fornøjelse HVER gang. Første gang var i ‘Blokhuset’ i Rebild Bakker i 2000. Som journalist og studievært på det daværende ANR Fjord skulle jeg interviewe Brødrene Olsen. De var en del af underholdningen til Rebildfesten i 2000. De var meget flinke og imødekommende. Det var svært at mærke på dem, at de havde vundet Eurovision Song Contest.

De andre gange jeg har mødt dem har de altid været glade og smilende. Vi snakkede om løst og fast, helt nede på jorden. På et tidspunkt var de også venlige at lave en indtaling til mig. Den bruger jeg stadig som DJ, når jeg spiller ‘Fly On The Wings Of Love’.

Stort TILLYKKE…igen!

Jo, det var stort, magisk og yderst velfortjent at Eurovision Song Contest 2000 blev vundet af Danmark. Takket være indsatsen fra Brødrene Olsen med ‘Fly On The Wings Of Love’.

Stort TILLYKKE med det flotte 20 års jubilæum.

Peter, Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production