+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
BRØDRENE OLSEN 20 ÅRS EUROVISION JUBILÆUM
brødrene olsen 20 års eurovision jubilæum

Brødrene Olsen 20 års Eurovision jubilæum. I dag d. 13. maj er det præcis 20 år siden, at Brødrene Olsen vandt Eurovision. De indtog Globen i Stockholm og tryllebandt millioner af seere med ‘Fly On The Wings Of Love’!

Jeg husker stadig hvor magisk det var, da de trådte ind på scenen med deres guitarer. De leverede en pragtfuld optræden til stor jubel for alle danskere. De gik også i musikhjerterne hos masser af folk fra mange andre lande. Med hele 30 point ned til Rusland på andenpladsen, så tog Brødrene Olsen fusen på bookmakerne og sejrede sikkert med 195 point!

Bemærkelsesværdig og magisk sejrsejr

Der var efter min mening flere bemærkelsesværdige ting ved den flotte sejr med ‘Fly On The The Wings Of Love’. Der var dels teksten og budskabet i sangen med at flyve på en rus af kærlighed. Det er noget alle kan forholde sig til. Så var der Brødrene Olsens sceneoptræden. I modsætning til de fleste andre indslag, så var det et meget simpelt setup som Brødrene Olsen stillede op med i Globen.

De stod stille og roligt på scenen med deres guitarer. Hen mod slutningen af ‘Fly On The Wings Of Love’ så kom det spektakulære lysglimt. Her fik magien frit løb! Så kunne alle de andre deltagere med stort lys- og sceneshow godt pakke deres ting sammen. Endelig var Brødrene Olsen vel de ældste af samtlige deltagere. De var helt nede på jorden. Det behøver ikke være stort og flot, bare man er nærværende!

Møde med Brødrene Olsen

Alle disse faktorer gjorde udslaget som de fleste havde svært ved at modstå. Man måtte bare stemme på Brødrene Olsen og ‘Fly On The Wings Of Love’. Jeg har personligt mødt Brødrene Olsen 3-4 gange og det har været en fornøjelse HVER gang. Første gang var i ‘Blokhuset’ i Rebild Bakker i 2000. Som journalist og studievært på det daværende ANR Fjord skulle jeg interviewe Brødrene Olsen. De var en del af underholdningen til Rebildfesten i 2000. De var meget flinke og imødekommende. Det var svært at mærke på dem, at de havde vundet Eurovision Song Contest.

De andre gange jeg har mødt dem har de altid været glade og smilende. Vi snakkede om løst og fast, helt nede på jorden. På et tidspunkt var de også venlige at lave en indtaling til mig. Den bruger jeg stadig som DJ, når jeg spiller ‘Fly On The Wings Of Love’.

Stort TILLYKKE…igen!

Jo, det var stort, magisk og yderst velfortjent at Eurovision Song Contest 2000 blev vundet af Danmark. Takket være indsatsen fra Brødrene Olsen med ‘Fly On The Wings Of Love’.

Stort TILLYKKE med det flotte 20 års jubilæum.

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production