+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
BOB SINCLAR & ROBBIE WILLIAMS I NYT SAMARBEJDE
bob sinclair robbie williams electrico romantico to legender i nyt samarbejde

Bob Sinclar – Robbie Williams ‘Electrico Romantico’ – Ny single, nyt samarbejde!

Bob Sinclar og Robbie Williams har fundet hinanden i nyt samarbejde. Der opstår til stadighed nye samarbejder indenfor musikbranchen. Nogle er lige til højrebenet, og andre havde man ikke lige set komme.

Det sidste er nok tilfældet om det nye samarbejde mellem Bob Sinclar og Robbie Williams. De to levende legender er gået sammen på singlen, ‘Electrico Romantico’. Det er en eksplosiv, groovy banger med kæmpe hit potentiale!

Tilfældigt møde

Samarbejdet mellem Bob Sinclar og Robbie Williams er ikke kommet i stand på vanlig vis. Det plejer som regel at ske med kontakter mellem pladeselskaber, producere, osv. Det hele begyndte til et ganske almindeligt velgørenhedsarrangement. Det var på skolen, hvor Bob Sinclar’s børn går i Los Angeles. Bob Sinclar gav et DJ Set for de fremmødte børn og deres forældre. En af de andre der var til stede var tilfældigvis Robbie Williams. Han gik bagefter op til Bob Sinclar og spurgte om de skulle lave noget musik sammen? Derfra var der ikke langt fra tanke til handling!

Fortsætter ny stil

Det lidt atypiske møde har nu ført til samarbejdet mellem Bob Sinclar og Robbie Williams på singlen Electrico Romantico. Den understøtter det musikalske skift Bob Sinclar lancerede sidste sommer med singlen ‘I Believe’. Den dominerede de europæiske radiobølger i næsten 15 uger.

‘Electrico Romantico’ er en lille smule funky. Det er ikke disco, og den er lidt langsom i tempo. Men den er festlig med violiner inde over. ‘Electrico Romantico’ kan i lyden minde om Jamiroquai med tidlig 90’er lyd. Den er anderledes, lyder det fra Bob Sinclar.

Musik med hjertet

‘Electrico Romantico’ er indspillet i et studie i London, og det skulle give deres fans noget nyt og meget anderledes. Ved ikke at følge trenden, men lave musik med hjertet, så opstår der nye lyde, tilføjer Bob Sinclar. Robbie Williams planlægger i øvrigt også et Las Vegas Show i løbet af 2019.

Musiklegenderne Bob Sinclar og Robbie Williams har fundet sammen i nyt samarbejde. Kommer der mere fra dem? Vi får se…!

DJ Peter Christensen, Mobil Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production