+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
BOB SINCLAR & ROBBIE WILLIAMS I NYT SAMARBEJDE
bob sinclair robbie williams electrico romantico to legender i nyt samarbejde

Bob Sinclar – Robbie Williams ‘Electrico Romantico’ – Ny single, nyt samarbejde!

Bob Sinclar og Robbie Williams har fundet hinanden i nyt samarbejde. Der opstår til stadighed nye samarbejder indenfor musikbranchen. Nogle er lige til højrebenet, og andre havde man ikke lige set komme.

Det sidste er nok tilfældet om det nye samarbejde mellem Bob Sinclar og Robbie Williams. De to levende legender er gået sammen på singlen, ‘Electrico Romantico’. Det er en eksplosiv, groovy banger med kæmpe hit potentiale!

Tilfældigt møde

Samarbejdet mellem Bob Sinclar og Robbie Williams er ikke kommet i stand på vanlig vis. Det plejer som regel at ske med kontakter mellem pladeselskaber, producere, osv. Det hele begyndte til et ganske almindeligt velgørenhedsarrangement. Det var på skolen, hvor Bob Sinclar’s børn går i Los Angeles. Bob Sinclar gav et DJ Set for de fremmødte børn og deres forældre. En af de andre der var til stede var tilfældigvis Robbie Williams. Han gik bagefter op til Bob Sinclar og spurgte om de skulle lave noget musik sammen? Derfra var der ikke langt fra tanke til handling!

Fortsætter ny stil

Det lidt atypiske møde har nu ført til samarbejdet mellem Bob Sinclar og Robbie Williams på singlen Electrico Romantico. Den understøtter det musikalske skift Bob Sinclar lancerede sidste sommer med singlen ‘I Believe’. Den dominerede de europæiske radiobølger i næsten 15 uger.

‘Electrico Romantico’ er en lille smule funky. Det er ikke disco, og den er lidt langsom i tempo. Men den er festlig med violiner inde over. ‘Electrico Romantico’ kan i lyden minde om Jamiroquai med tidlig 90’er lyd. Den er anderledes, lyder det fra Bob Sinclar.

Musik med hjertet

‘Electrico Romantico’ er indspillet i et studie i London, og det skulle give deres fans noget nyt og meget anderledes. Ved ikke at følge trenden, men lave musik med hjertet, så opstår der nye lyde, tilføjer Bob Sinclar. Robbie Williams planlægger i øvrigt også et Las Vegas Show i løbet af 2019.

Musiklegenderne Bob Sinclar og Robbie Williams har fundet sammen i nyt samarbejde. Kommer der mere fra dem? Vi får se…!

DJ Peter Christensen, Mobil Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production