+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
BILLIE EILISH NO TIME TO DIE – NY BOND SANG
billie-eilish-no-time-to-die-bond-sang

Billie Eilish ‘No Time To Die’ – Ny Bond sang.

Det er den kun 18-årige verdensstjerne Billie Eilish som står bag titelsangen til den kommende Bond film ‘No Time To Die’. Det skriver hun selv på Twitter. Billie Eilish har skrevet temasangen sammen med sin storebror Finneas. Den udkommer officielt på diverse streamingtjenester i dag, fredag d. 14. februar kl. 13.00. ‘No Time To Die’ findes dog allerede på Billie Eilish egen YouTube kanal, og kan ses herunder.

Yngste leverandør nogensinde

Med sine blot 18 år bliver Billie Eilish den yngste nogensinde, der får æren af at levere tonerne til én af de legendariske 007 agentfilm. Som James Bond fan er jeg stadig i chok, udtaler Eilish i en pressemeddelelse.

Filmens instruktør, Cary Joji Fukunaga, glæder sig ligeledes over, at det netop er Eilish, der skal levere temaet til den 25. film om den britiske agent. Jeg er kæmpefan af Billie og Finneas. Deres kreative integritet og talent er enestående. Jeg kan ikke vente på, at publikum skal høre, hvad de har lavet – et friskt nyt perspektiv.

Billie Eilish kommer i fornemt selskab med de to tidligere 007 sangleverandører, Adele og Sam Smith. De har skrevet temasange til de to foregående Bondfilm. De vandt begge en Oscar for ‘Bedste originale sang’. Henholdsvis for ‘Skyfall’ og ‘Writing’s On The Wall’, i forbindelse med Bondfilm nummer 23 og 24.

Fortsætter succesen

Billie Eilish succes ser dermed ud til at fortsætte langt ind i 2020.

I det forgangne år har hun høstet enorm succes med sit debutalbum ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’ Hun har også givet koncert i Danmark, og har blæst til klimakamp ved at gøre sin kommende verdens turné ‘så grøn som muligt.

I den nye Bondfilm har Daniel Craig for sidste gang hovedrollen. Filmen indeholder blandt andet scener, som er optaget i Norge. Det norske filminstitut har givet det der svarer til 36 millioner danske kroner i statsstøtte.

‘No Time To Die’ får dansk premiere 2. april.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production