+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
BILLIE EILISH NO TIME TO DIE – NY BOND SANG
billie-eilish-no-time-to-die-bond-sang

Billie Eilish ‘No Time To Die’ – Ny Bond sang.

Det er den kun 18-årige verdensstjerne Billie Eilish som står bag titelsangen til den kommende Bond film ‘No Time To Die’. Det skriver hun selv på Twitter. Billie Eilish har skrevet temasangen sammen med sin storebror Finneas. Den udkommer officielt på diverse streamingtjenester i dag, fredag d. 14. februar kl. 13.00. ‘No Time To Die’ findes dog allerede på Billie Eilish egen YouTube kanal, og kan ses herunder.

Yngste leverandør nogensinde

Med sine blot 18 år bliver Billie Eilish den yngste nogensinde, der får æren af at levere tonerne til én af de legendariske 007 agentfilm. Som James Bond fan er jeg stadig i chok, udtaler Eilish i en pressemeddelelse.

Filmens instruktør, Cary Joji Fukunaga, glæder sig ligeledes over, at det netop er Eilish, der skal levere temaet til den 25. film om den britiske agent. Jeg er kæmpefan af Billie og Finneas. Deres kreative integritet og talent er enestående. Jeg kan ikke vente på, at publikum skal høre, hvad de har lavet – et friskt nyt perspektiv.

Billie Eilish kommer i fornemt selskab med de to tidligere 007 sangleverandører, Adele og Sam Smith. De har skrevet temasange til de to foregående Bondfilm. De vandt begge en Oscar for ‘Bedste originale sang’. Henholdsvis for ‘Skyfall’ og ‘Writing’s On The Wall’, i forbindelse med Bondfilm nummer 23 og 24.

Fortsætter succesen

Billie Eilish succes ser dermed ud til at fortsætte langt ind i 2020.

I det forgangne år har hun høstet enorm succes med sit debutalbum ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’ Hun har også givet koncert i Danmark, og har blæst til klimakamp ved at gøre sin kommende verdens turné ‘så grøn som muligt.

I den nye Bondfilm har Daniel Craig for sidste gang hovedrollen. Filmen indeholder blandt andet scener, som er optaget i Norge. Det norske filminstitut har givet det der svarer til 36 millioner danske kroner i statsstøtte.

‘No Time To Die’ får dansk premiere 2. april.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production