+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
BILLIE EILISH ANNONCERER NYT ALBUM
billie eilish annoncerer nyt album

Billie Eilish annoncerer nyt album

Den 22-årige amerikanske sangerinde Billie Eilish annoncerer nyt album. Nu løftes lidt af sløret endeligt omkring hendes kommende 3. studiealbum. Det får titlen ‘Hit Me Hard And Soft’ og udkommer via Darkroom/Interscope Records d. 17. maj.

Mest vovede album til dato

Albummet ‘Hit Me Hard And Soft’ er et diverst men dog sammenhængende udvalg af sange, som ideelt skal afspilles fra ende til anden. Albummet gør præcis som titlen anviser, rammer dig hard and soft både lyrisk og sonisk, mens genrer bøjes, og trodser trends. Albummet betegnes som Billie Eilish mest vovede album til dato.

‘Hit Me Hard And Soft’ rejser gennem et stort og vidstrakt lydlandskab, der giver lytteren en følelse af fordybning i et fuldt spektrum af følelser. Det er præcis hvad den flere gange GRAMMY og Academy Award vindende artist gør bedst. Det bliver ved med at vise, hvorfor Billie Eilish er den mest spændende sangskriver i sin tid.

Broderen hjælper igen

‘Hit Me Hard And Soft’ er skrevet af Billie Eilish og FINNEAS, hendes bror og samarbejdspartner. FINNEAS er ligesom ved foregående album også producer på dette album. ‘Hit Me Hard And Soft’ vil være tilgængelig på alle digitale platforme fra udgivelse.

I forbindelse med at Billie Eilish annoncerer nyt album, sker det også med øje for at minimere spild og klima belastning. Derfor bliver alle fysiske formater kun tilgængelig i et begrænset udvalg. De er desuden produceret af 100 procent genanvendelige materialer.

‘Hit Me Hard And Soft’ er ude overalt d. 17. maj.

Billie Eilish officielle hjemmeside

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production