+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
BEYONCÉ – LEMONADE AMOK PÅ HITLISTER
Beyonce Lemonade

Beyoncé ‘Lemonade’ går amok på hitlisterne!

Beyoncé overraskede, da hun pludselig sendte albummet ”Lemonade” på gaden sidste weekend. Det er siden da gået vildt for sig. Albummet er gået direkte # 1 på hitlisterne – bl.a. i USA og UK.

Hele albummet i Top 20

Alle 12 sange fra albummet gik også i Top 20 i USA på iTunes, da de blev tilgængelige dér. I første omgang var de nye numre udsendt eksklusivt via Tidal. I UK er 10 numre på ugens singleliste.

Første officielle single godt modtaget

”Sorry” er nu den første officielle single siden udgivelsen af albummet, og et af de numre, der er streamet mest.

”Sorry” er også playlistet på bl.a. BBC Radio 1, Radio1Xtra og Capital FM i England,  Z100, Kiis-FM og alle de store CHR-stationer i USA samt bl.a. Triple J i Australien og NRJ.

Forrygende anmeldelser

Beyoncé har også netop taget hul på sin ”The Formation World Tour”, og ”Sorry” er et af de nye numre, der er blevet taget bedst imod af fansene.

Albummet ”Lemonade” har fået forrygende anmeldelser herhjemme! Blandt andre har Politiken givet 6 stjerner, og avisens anmelder kalder albummet et ”Mesterværk”.  Beyoncés tourstart har også fået topkarakter i New York Times. Danmark får besøg af Beyoncé til sommer, når hun den 24. juli spiller i Parken.

Det må konstateres, at Beyoncé er både kunstnerisk og kommercielt i en liga for sig.

www.beyonce.com

https://www.facebook.com/beyonce/

https://www.instagram.com/beyonce/

https://twitter.com/beyonce

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production