+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
BEN & TAN VINDER MELODI GRAND PRIX
Ben & Tan vinder melodi grand prix 2020

Ben & Tan vinder Melodi Grand Prix 2021. Det er så vidt jeg husker en af de mest markante sejre i dansk Grandprix historie. Ben & Tan vandt med hele 61 procent af seernes stemmer i går aftes vandt dansk Melodi Grand Prix 2021. Det skete med sangen ‘YES’. Stort TILLYKKE, skal der lyde herfra. Den klare sejr fremstår tydeligt! 2. pladsen som gik til Sander Sanchez med sin sang ‘Screens’, fik blot 20 procent af seernes stemmer. Derfra var der blot et point ned til Emil på 3. pladsen. Emil deltog med sangen ‘Ville Ønske Jeg Havde Kendt Dig’. Den fik 19 procent af stemmerne.

Dermed ramte jeg faktisk plet med to af mine forudsigelser fra d. 31. januar hvor årets ti finale sange i Melodi Grand Prix blev afsløret. Det eneste fejlskøn var Jasmin, som jeg havde udset til at få en andenplads. Hun klarede sig ikke videre til Superfinalen. Det har også overrasket andre, som har fulgt det danske Melodi Grand Prix.

Det skal være vildt

Under 24 timer efter den sikre sejr er planlægningen til Eurovision Semifinalen i Rotterdam d. 14. maj allerede gået i gang. Senest på fredag i den kommende uge skal de hollandske produktionsfolk bag Eurovision have alle oplysninger om Ben & Tans optræden. Det fortæller Molly Plank, der er produktionsleder på Dansk Melodi Grand Prix og leder af den danske Eurovision-delegation, skriver dr.dk.

Der er særligt to tidligere Eurovision-indslag, som Ben & Tan gerne vil have elementer af i deres sceneshow. Jeg kunne godt lide The Common Linnets, som var Hollands bidrag fra 2014. De havde en vild kemi og en intensitet på scenen. Det vil jeg gerne drage inspiration fra, siger Tan.

Ben har et godt øje til Emmelie de Forrests ’Only Teardrops’. Hun havde et sindssygt fyrværkeri-show og en vild fed energi. Så en kombination af de to optrædender vil ikke være helt dårligt, siger han. Det skal simpelthen bare blive så vildt som muligt!

Gode chancer for en topplacering

Grand Prix-kommentator Ole Tøpholm og Eurovision-ekspert Rasmus Petersen spår Ben & Tan til at få en top placering. Sangen ‘Yes’ har gode chancer for at klare sig godt i kampen mod sangene fra de 40 andre lande i Eurovision. I år er der mange ballader (stille sange) med. De kan let drukne mellem hinanden. Dér skiller Danmark sig ud. Det kan vise at blive en fordel, lyder vurderingen fra Ole Tøpholm.

Der er også kun to duoer i et felt af mange solister og grupper. Vi kender bare hinanden rigtig godt, efter vores deltagelse i X-Factor sidste år. Så jeg håber, at det også kan blive en fordel for os. Seerne kan forhåbentlig mærke den stærke kemi, der er mellem os, supplerer Tan.

Spænding om sejren i Sverige

Lige så suverænt at Ben & Tan vandt det danske Melodi Grand Prix, lige så tæt løb var det i den svenske Melodi Festivalen. Den blev også afviklet i aftes med et kæmpe publikum i Friends Arena ved Stockholm. I Sverige går de hvert år total Grandprix amok. De har indledende runder over seks uger rundt om i Sverige. Det kulminerede i aftes med en storslået finale, som næsten var et Eurovision Show værdigt. Med blot én stemme mere end nummer to blev vinderen gruppen The Mamas med sangen ‘Move’. Det er bestemt også er en god Grandprix sang.

Jeg kipper herfra med det danske flag. Ben & Tan og hele Eurovision-holdet ønskes held og lykke og god arbejdslyst i den kommende uge. Der skal vendes og drejes en masse gode idéer. Så bliver det helt sikkert det gode og vilde sceneshow, som Ben & Tan ønsker sig…sæt i gang!

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production