+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
BEN & TAN VINDER MELODI GRAND PRIX
Ben & Tan vinder melodi grand prix 2020

Ben & Tan vinder Melodi Grand Prix 2021. Det er så vidt jeg husker en af de mest markante sejre i dansk Grandprix historie. Ben & Tan vandt med hele 61 procent af seernes stemmer i går aftes vandt dansk Melodi Grand Prix 2021. Det skete med sangen ‘YES’. Stort TILLYKKE, skal der lyde herfra. Den klare sejr fremstår tydeligt! 2. pladsen som gik til Sander Sanchez med sin sang ‘Screens’, fik blot 20 procent af seernes stemmer. Derfra var der blot et point ned til Emil på 3. pladsen. Emil deltog med sangen ‘Ville Ønske Jeg Havde Kendt Dig’. Den fik 19 procent af stemmerne.

Dermed ramte jeg faktisk plet med to af mine forudsigelser fra d. 31. januar hvor årets ti finale sange i Melodi Grand Prix blev afsløret. Det eneste fejlskøn var Jasmin, som jeg havde udset til at få en andenplads. Hun klarede sig ikke videre til Superfinalen. Det har også overrasket andre, som har fulgt det danske Melodi Grand Prix.

Det skal være vildt

Under 24 timer efter den sikre sejr er planlægningen til Eurovision Semifinalen i Rotterdam d. 14. maj allerede gået i gang. Senest på fredag i den kommende uge skal de hollandske produktionsfolk bag Eurovision have alle oplysninger om Ben & Tans optræden. Det fortæller Molly Plank, der er produktionsleder på Dansk Melodi Grand Prix og leder af den danske Eurovision-delegation, skriver dr.dk.

Der er særligt to tidligere Eurovision-indslag, som Ben & Tan gerne vil have elementer af i deres sceneshow. Jeg kunne godt lide The Common Linnets, som var Hollands bidrag fra 2014. De havde en vild kemi og en intensitet på scenen. Det vil jeg gerne drage inspiration fra, siger Tan.

Ben har et godt øje til Emmelie de Forrests ’Only Teardrops’. Hun havde et sindssygt fyrværkeri-show og en vild fed energi. Så en kombination af de to optrædender vil ikke være helt dårligt, siger han. Det skal simpelthen bare blive så vildt som muligt!

Gode chancer for en topplacering

Grand Prix-kommentator Ole Tøpholm og Eurovision-ekspert Rasmus Petersen spår Ben & Tan til at få en top placering. Sangen ‘Yes’ har gode chancer for at klare sig godt i kampen mod sangene fra de 40 andre lande i Eurovision. I år er der mange ballader (stille sange) med. De kan let drukne mellem hinanden. Dér skiller Danmark sig ud. Det kan vise at blive en fordel, lyder vurderingen fra Ole Tøpholm.

Der er også kun to duoer i et felt af mange solister og grupper. Vi kender bare hinanden rigtig godt, efter vores deltagelse i X-Factor sidste år. Så jeg håber, at det også kan blive en fordel for os. Seerne kan forhåbentlig mærke den stærke kemi, der er mellem os, supplerer Tan.

Spænding om sejren i Sverige

Lige så suverænt at Ben & Tan vandt det danske Melodi Grand Prix, lige så tæt løb var det i den svenske Melodi Festivalen. Den blev også afviklet i aftes med et kæmpe publikum i Friends Arena ved Stockholm. I Sverige går de hvert år total Grandprix amok. De har indledende runder over seks uger rundt om i Sverige. Det kulminerede i aftes med en storslået finale, som næsten var et Eurovision Show værdigt. Med blot én stemme mere end nummer to blev vinderen gruppen The Mamas med sangen ‘Move’. Det er bestemt også er en god Grandprix sang.

Jeg kipper herfra med det danske flag. Ben & Tan og hele Eurovision-holdet ønskes held og lykke og god arbejdslyst i den kommende uge. Der skal vendes og drejes en masse gode idéer. Så bliver det helt sikkert det gode og vilde sceneshow, som Ben & Tan ønsker sig…sæt i gang!

Peter, Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production