+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
BEDST SAMMEN MED DIG – ÅRETS SOMMERHIT?
Bedst sammen med dig sommerhit

Indtil videre er der ikke mange som har bemærket, at der er udkommet en sang med titlen ‘Bedst Sammen Med Dig’. Men den kan meget vel udvikle sig til at blive Årets Danske Sommerhit 2018.

Spansk på dansk

Det er Chief 1 og Ricky Martin som står bag det potentielle danske sommerhit. Den har toppet de latinamerikanske hitlister i en spansk udgave med titlen ‘Vente Pa Ca’. Med en dansk tekst og latinamerikanske rytmer er muligheden for et dansk sommerhit indenfor rækkevidde. Det er 21-årige Ida Lygum Pedersen fra Næstved, som lægger stemme til, og det er hendes første indspilning.

Tøvede ikke med at sige ja

Ida har sammen med en veninde kæmpet i fem år med at få en pladekontrakt, skriver sn.dk. Pludselig midt i eksamensræset bimlede Ida’s mobiltelefon, hvor hun blev tilbudt at indspille ”Bedst Sammen Med Dig’!

Sangen er et sommerhit, og derfor skal den ud nu. Jeg tøvede ikke med at sige ja til at indspille, fortæller Ida Lygum Pedersen. Hun venter nu spændt på, hvordan hendes sang bliver modtaget rundt om i sommerlandet.

Ida kan score Årets Danske Sommerhit

Hos Diskotek Venus DJ Peter Christensen er der ingen tvivl! Jeg har længe gået og funderet over, hvad der bliver Årets Danske Sommerhit 2018? Med udgivelsen af ‘Bedst Sammen Med Dig’ så er det bare på med solcremen. Ida fra Næstved bør løbe med ‘guldet’ og score Årets Danske Sommerhit 2018. Hun er tilmed debutant i musikbranchen, så jeg vil virkelig håbe, at Danmark bakker op, og giver hende en god start.

Jeg skal personligt nok sørge for at spille ‘Bedst Sammen Med Dig’ rundt omkring til de kommende fester og events henover sommeren, lyder det med et sommersmil fra DJ Peter Christensen. Den er allerede sat på playlisten til Diskotek Venus ‘Sommer Tour’, som rammer Bornholm og ‘Brændesgårdshaven’ d. 17. juli. Iøvrigt med selveste Jørgen de Mylius som gæste DJ.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production