+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
BASIM KONCERT AALBORG HOVEDBIBLIOTEK
basim koncert aalborg hovedbibliotek

Basim koncert på Aalborg Hovedbibliotek – Diskotek Venus sørgede for god lyd.

Børn i alle aldre og nogle af deres forældre mødte talstærkt op, da Basim lørdag d. 30. august indtog Hovedbiblioteket i Aalborg.

Basim i topform

Alle der var mødt op, fik lov at opleve den danske grandprixvinder Basim i topform. Basim gik frisk på scenen kl. 10, og var med det samme på bølgelængde med alle fremmødte. Der blev både sunget med og viftet med armene. Alt i mens at Basim gav den gas på scenen med blandt andet hans vindersang fra Melodi Grand Prix ‘Kliché Love Song’. Vindersangen kunne alle synge med på efter den sikre sejr ved Grand Prixet tilbage i marts måned.

Kan du lide ost?

Efter koncerten svarede Basim på spørgsmål, som en masse børn på forhånd havde skrevet til ham. Et af spørgsmålene lød på om han kunne lide ost? Et andet drilsk spørgsmål gik på, hvilke tre ting, som han ville tage med ud på en øde ø. Hertil lød svaret: Min mor, noget papir og noget at skrive med!!! Det hele blev rundet af med fotografering og autografskrivning. 

På vej til USA

Diskotek Venus var hyret ind til at levere lydanlæg til Basim koncert på Aalborg Hovedbibliotek, og alt forløb helt perfekt. Det er nu anden gang, at jeg har mødt Basim. Han er en meget omgængelig ung mand med hjertet på rette sted. Jeg spurgte lidt ind til, om der snart kommer nogle nye sange. Hertil svarede Basim, at han ikke havde travlt med at udgive nyt.

Men meget pudsigt/tilfældigt, så fortalte Basim, at han i dag mandag, hvor jeg skriver denne nyhed, faktisk rejser til USA. Her skal han det næste stykke tid være sammen med nogle af de bedste amerikanske sangskrivere. Så nyt musik med Basim skal der nok komme. Bare ikke lige nu.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production