+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
BASIM KONCERT AALBORG HOVEDBIBLIOTEK
basim koncert aalborg hovedbibliotek

Basim koncert på Aalborg Hovedbibliotek – Diskotek Venus sørgede for god lyd.

Børn i alle aldre og nogle af deres forældre mødte talstærkt op, da Basim lørdag d. 30. august indtog Hovedbiblioteket i Aalborg.

Basim i topform

Alle der var mødt op, fik lov at opleve den danske grandprixvinder Basim i topform. Basim gik frisk på scenen kl. 10, og var med det samme på bølgelængde med alle fremmødte. Der blev både sunget med og viftet med armene. Alt i mens at Basim gav den gas på scenen med blandt andet hans vindersang fra Melodi Grand Prix ‘Kliché Love Song’. Vindersangen kunne alle synge med på efter den sikre sejr ved Grand Prixet tilbage i marts måned.

Kan du lide ost?

Efter koncerten svarede Basim på spørgsmål, som en masse børn på forhånd havde skrevet til ham. Et af spørgsmålene lød på om han kunne lide ost? Et andet drilsk spørgsmål gik på, hvilke tre ting, som han ville tage med ud på en øde ø. Hertil lød svaret: Min mor, noget papir og noget at skrive med!!! Det hele blev rundet af med fotografering og autografskrivning. 

På vej til USA

Diskotek Venus var hyret ind til at levere lydanlæg til Basim koncert på Aalborg Hovedbibliotek, og alt forløb helt perfekt. Det er nu anden gang, at jeg har mødt Basim. Han er en meget omgængelig ung mand med hjertet på rette sted. Jeg spurgte lidt ind til, om der snart kommer nogle nye sange. Hertil svarede Basim, at han ikke havde travlt med at udgive nyt.

Men meget pudsigt/tilfældigt, så fortalte Basim, at han i dag mandag, hvor jeg skriver denne nyhed, faktisk rejser til USA. Her skal han det næste stykke tid være sammen med nogle af de bedste amerikanske sangskrivere. Så nyt musik med Basim skal der nok komme. Bare ikke lige nu.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production