+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
BAND AID 30 DO THEY KNOW IT’S CHRISTMAS 2014
Band aid 30 Do they know it's christmas 2014

‘Do They Know It’s Christmas 2014’ med Band Aid 30 – Juleklassiker i ny version.

Sir Bob Geldof & Midge Ure fra Ultravox skrev for 30 år siden ‘Do They Know It’s Christmas’. Udover originalversionen fra 1984 er der nu udkommet yderligere tre versioner.

Spred budskabet

Den opdaterede juleklassiker skal rejse penge til hjælpearbejdet i forbindelse med bekæmpelse af Ebola i Vestafrika. På vegne af folkene bag den nye version skal jeg varmt anbefale alle som læser med her, om at støtte op om den nye version af ‘Do They Know It’s Christmas’. Spred budskabet så der kan blive solgt nogle downloads på Itunes og afviklet nogle streams på Spotify. Al indtjening går ubeskåret til hjælpearbejdet.

Ændret i teksten

Det var tilbage i 1984 Bob Geldorf og Midge Ure som skrev ‘Do They Know It’s Christmas’. For at gøre juleklassikeren relevant til den nye indsamling, er noget af teksten blevet ændret. 

Fantastisk line-up

‘Do They Know It’s Christmas har i den nye version et fantastisk line-up bestående af Bono, Chris Martin (Coldplay), One Direction, Sam Smith, Ed Sheeran, Emeli Sande, Ellie Goulding, Rita Ora, Bastille, Elbow og Sinead O’Connor. Dermed findes der nu endnu en smuk og varm udgave af det tredive år gamle julehit.

Paul Epworth (Phones) og Midge Ure har siddet i producerstolen. Spil, spil, spil og køb et download af ‘Do They Know It’s Christmas 2014’ for at supporte nødhjælpsarbejdet i Afrika.

www.youtube.com/watch

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production