+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
AUSTRALIEN I EUROVISION SONG CONTEST 2015
eurovision song contest 2015 australien

Eurovision Song Contest 2015 med deltagelse af Australien – Velkommen til!

Den australske tv-station SBS har en lang tradition for at vise Eurovision Song Contest. Til det kommende Grand Prix i Østrig til maj har EBU besluttet, at Australien kommer med i deltagerfeltet. Indtil videre dog kun denne ene gang!

Hvis Australien vinder…

Hvis Australien skulle gå hen at vinde Eurovision Song Contest, er aftalerne på plads. I givet fald skal landets public service tv-station SBS være vært sammen med en europæisk tv-station. Desuden kommer konkurrencen til at foregå i en europæisk by. Konkurrencen kommer altså ikke ‘down under’, selv om Australien måtte vinde, oplyser dr.dk.

Ikke klar til Australien

DR’s underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, er begejstret over det nye tiltag. Han afslører, at DR faktisk allerede sidste år forsøgte at få Australien med, men EBU var ikke helt klar på dette tidspunkt. Til gengæld fik Australien lov til at udfylde en af pauserne i den anden semifinale til Eurovision 2014.

Mange deltagere fra Asien

I mange år har Israel deltaget i Eurovision Song Contest, selv om landet ligger i Asien. Mange anser også Cypern for et asiatisk land. Der er også nogle som betragter Aserbajdsjan, Armenien og Georgien som helt eller delvist en del af Asien.

Men når disse lande uden problemer har kunnet deltage i Grand Prix’et, så hænger det sammen med, at alle medlemmer af EBU kan være med. EBU har også public service stationer som medlemmer i bl.a. Algeriet, Egypten, Cypern, Israel, Jordan, Libanon og Libyen. Skulle for eksempel Algeriet og Jordan få lyst, så kan de også uden videre komme med i den internationale sangdyst.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production