+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
AUDREY LANDERS – HVEM ER DET…?
Audrey Landers Tennessee nights

Audrey Landers…hvem er det nu hun er? Til en start er der tale om en amerikansk skuespiller og sangerinde. Musikken først…!

Hit på Radio Viborg og til fester

Tilbage i 1986 dukkede en single op med en særdeles henrivende kvinde på coveret. Det var sangerinden Audrey Landers med nummeret ‘Tennessee Nights’.

En særdeles vellydende sang med et godt refrain og gode dansetakter. Den blev omgående et stort hit på Radio Viborg, hvor DJ Peter Christensen spillede den flittigt i hans radioudsendelser. Som DJ til fester og events i det nord- og midtjyske, var rigtig mange også begejstrede for Tennessee Nights.

Medvirkede i Dallas

Audrey Landers var i forvejen kendt af rigtig mange danskere gennem hendes medvirken i den amerikanske TV serie Dallas. Hun spillede rollen som Afton Cooper i 84 afsnit fra 1981 – 1984 og senere igen i 1989. Audrey Landers var også med i filmen Dallas J. R. Returns i 1996 og i de nye afsnit af Dallas i 2013. Desuden har Audrey Landers også medvirket i flere amerikanske film. Og ikke mindst har hun været på forsiden af Playboy sammen med hendes søster Judy Landers tilbage i januar 1983.

Stort navn i Tyskland

Hendes sangtalent er mest blevet omsat til plader i Europa, specielt i Tyskland var Landers et stort navn. Således er albummet ‘Country Dreams’ som inkluderer Tennessee Nights også indspillet i en tysk version med titlen ‘Weites Land’.

Kunne være med på Eldorado 8

I skrivende stund er Audrey Landers på vej til at runde et skarpt hjørne, da hun fylder 60 år d. 18. juli.

Det var lidt om endnu en af de Gemte eller Glemte sange som ikke nåede med på en af de 7 Eldorado udgivelser. Den kunne være kommet med på Eldorado 8, hvis den var blevet til noget.

Hvis nogen har forslag til andre gemte eller glemte sange, som fortjener omtale her på siden, så skriv en mail til info@diskotekvenus.dk med Gemt eller Glemt i emnefeltet.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production