+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
AUDREY LANDERS – HVEM ER DET…?
Audrey Landers Tennessee nights

Audrey Landers…hvem er det nu hun er? Til en start er der tale om en amerikansk skuespiller og sangerinde. Musikken først…!

Hit på Radio Viborg og til fester

Tilbage i 1986 dukkede en single op med en særdeles henrivende kvinde på coveret. Det var sangerinden Audrey Landers med nummeret ‘Tennessee Nights’.

En særdeles vellydende sang med et godt refrain og gode dansetakter. Den blev omgående et stort hit på Radio Viborg, hvor DJ Peter Christensen spillede den flittigt i hans radioudsendelser. Som DJ til fester og events i det nord- og midtjyske, var rigtig mange også begejstrede for Tennessee Nights.

Medvirkede i Dallas

Audrey Landers var i forvejen kendt af rigtig mange danskere gennem hendes medvirken i den amerikanske TV serie Dallas. Hun spillede rollen som Afton Cooper i 84 afsnit fra 1981 – 1984 og senere igen i 1989. Audrey Landers var også med i filmen Dallas J. R. Returns i 1996 og i de nye afsnit af Dallas i 2013. Desuden har Audrey Landers også medvirket i flere amerikanske film. Og ikke mindst har hun været på forsiden af Playboy sammen med hendes søster Judy Landers tilbage i januar 1983.

Stort navn i Tyskland

Hendes sangtalent er mest blevet omsat til plader i Europa, specielt i Tyskland var Landers et stort navn. Således er albummet ‘Country Dreams’ som inkluderer Tennessee Nights også indspillet i en tysk version med titlen ‘Weites Land’.

Kunne være med på Eldorado 8

I skrivende stund er Audrey Landers på vej til at runde et skarpt hjørne, da hun fylder 60 år d. 18. juli.

Det var lidt om endnu en af de Gemte eller Glemte sange som ikke nåede med på en af de 7 Eldorado udgivelser. Den kunne være kommet med på Eldorado 8, hvis den var blevet til noget.

Hvis nogen har forslag til andre gemte eller glemte sange, som fortjener omtale her på siden, så skriv en mail til info@diskotekvenus.dk med Gemt eller Glemt i emnefeltet.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production