+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ARETHA FRANKLIN ER DØD
Aretha Franklin er død

Aretha Franklin er død. Hun tabte kampen mod kræften og blev 76 år.

Aretha Franklin, også kendt som dronning af soulmusikken, blev allerede for et år siden rygtet død. Denne gang er det desværre den skindbarlige sandhed, oplyser hendes personlige assistent, Gwendolyn Quinn, ifølge AP.

Aretha Franklinn var omgivet af sine nærmeste i hjemmet i Detroit, da hun døde af kræft i bugspytkirtlen. En sygdom, hun først fik konstateret tilbage i 2010.

Utrolig karriere

Jeg har som DJ siden 1980 spillet flere af Aretha Franklins sange. Det bliver der ikke ændret på i fremtiden, nok snarere tvært imod. Også under min tid som studievært på Radio Viborg skete det jævnligt, at jeg spillede specielt ‘Respect’. Som DJ har det især været ‘Think’, som har været på playlisten til fester og events. ‘Think’ er bare så festlig hvor Aretha Franklin synger sammen med The Blues Brothers.

Aretha Franklin har haft en helt utrolig karriere, da hun har modtaget ikke færre end 18 Grammy statuetter. Det hele begyndte med albummet ‘Songs Of Faith’ i 1956. Så er det ellers bare gået deruda’ med en perlerække af hits. Jeg har allerede nævnt ‘Respect’ og ‘Think’. Men mange kender sikkert også numre som ‘I Say A Little Prayer’ og ‘Walk On By’. i 80’erne fortsatte det med ‘I Knew You We’re Waiting’, som blev et megahit. Her sang Aretha Frankling duet med George Michael. Mange kender sikkert også hittet ‘Who’s Zoomin Who’ fra 80’erne. Men Aretha Franklin har mange flere hits!

Rockhistoriens største stemme

I 1987 satte Aretha Franklin en masse mandfolk på plads på den store musikscene. Hun blev den første kvinde, der blev optaget i Rock and Roll Hall Of Fame. Aretha Franklin er også af Rolling Stone Magazine blevet kåret til at have rockhistoriens største stemme. En kåring som blev baseret på vurderinger fra en lang række af anerkendte kolleger i musikbranchen.

På trods af kræftsygdommen fortsatte Aretha Franklin med at optræde. Det er faktisk ikke længere siden end marts i år, at Aretha Franklin modvilligt måtte aflyse en række koncerter. Det skete efter ordre fra lægen om at slappe af.

Aretha Franklin er død – Tak for al musikken

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production