+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ANJA VINDER MELODI GRAND PRIX 2017
Melodi Grand Prix 2017 vinder Anja

Anja Nissen vinder Melodi Grand Prix 2017. Favoritten hos DJ Peter Christensen kom ind på en flot 2. plads.

Anden gang blev lykkens gang for den dansk-australske sangerinde Anja Nissen. Med 64 procent af stemmerne tog Anja Nissen sejren og vandt Dansk Melodi Grand Prix 2017 med sangen “Where I Am”, oplyser DR. Favoritten hos DJ Peter Christensen, Ida Uno med sangen “One”, blev nummer to.

God chance for at nå finalen

Anja Nissen har selv været med til at skrive vindersangen. Nu er kursen sat mod Ukraine og Kiev, hvor den til maj skal have max gas til Eurovision Song Contest 2017. Fagjuryen bestod i år af fem dedikerede grandprixfans. De havde vanskeligt ved at vælge mellem alle de ti gode sange. Dermed står det meget klart, at Danmark i år har rigtig gode chancer for at nå finalen. Et medlem af fagjuryen mener endog at Danmark kan gå hele vejen!

Vil arbejde hårdt for Danmark

Anja Nissen er født og opvokset i Australien. Forældrene er pæredanske, men de har bosat sig i Australien. Da Anja Nissen blev år nummer to med sangen “Never Alone”. Hun var utrolig glad for den modtagelse hun fik af danskerne. Efter sejren i år, lovede hun for åben skærm, at arbejde hårdt på at skaffe Danmark en god placering ved Eurovision Song Contest 2017 i Ukraine til maj.

Kendt navn i Australien

Anja Nissen har i flere år været et kendt navn i Australien hvor hun i 2014 vandt den australske udgave af “The Voice”. Det var med Black Eyed Peace medlemmet will.i.am som mentor.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen kipper med flaget. Stort TILLYKKE til Anja Nissen som vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2017.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production