+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ALPHABEAT ER TILBAGE MED NY SINGLE SHADOWS
Alphabeat er tilbage med singlen Shadows

Alphabeat er tilbage med ny single Shadows, og klar til at fortsætte festen. I går sidst på eftermiddagen modtog jeg en glad og overraskende nyhed. De danske hitmagere i Alphabeat er tilbage! De har udsendt en ny single med titlen ’Shadows’, og giver to store efterårskoncerter.

Masser af hits

’10.000 Nights Of Thunder’, ’Boyfriend’, ‘Fantastic 6’, ’Heat Wave’, ’The Spell’, ’DJ’, ’Vacation’, ’Love Sea’ og selvfølgelig ’Fascination’. Det er alle kendte hits for Alphabeat. Jeg har som DJ med Diskotek Venus spillet sange med Alphabeat ved masser af fester og events. Det føles næsten som var det i går, at der blev skrålet med på Alphabeats sange. Men tiden flyver afsted! Det er faktisk hele fem år siden, Stine Bramsen gik solo. Alphabeat-drengene kastede sig over andre projekter efter næsten 10 år på farten.

Nu er ‘De Fantastiske Seks’ blevet genforenet, og er endelig tilbage! Det har indtil videre udmøntet sig i den højenergiske ørehænger, ’Shadows’. Den vil jeg helt sikkert have på programmet ved de næste mange fester og events, hvor jeg er DJ.

Genforening i sommerhus

”Det har i følge Stine Bramsen hele tiden lagt i kortene, at Alphabeat skulle spille sammen igen. Lysten til det har været der i lang tid. Med Anders SG i front og den originale besætning, er de klar til at sende Alphabeat afsted på nye eventyr. ”Der er en stærk energi og kemi. Den er blevet genantændt, og det blev den med det samme, da vi lavede ’Shadows’”, tilføjer Stine Bramsen.

’Shadows’ er første nye udspil fra Alphabeat i seks år. Den er indspillet i et sommerhus på Sjællands Odde. ”Det var som at stå i det gamle øvelokale i Silkeborg igen, da vi mødtes igen, fortæller Anders SG. Vildskab, venskab og selvfølgelig noget med nogle øl. Vi har lavet de fleste demoer i sommerhuset. Det er også her, vi er endt med at indspille størstedelen af alle de nye sange, vi har på vej.”

Koncerter og nyt album

Udover den nye single så er der, ifølge Bramsen og SG, allerede lavet demoer og sange nok til to albums. Alphabeat er også klar til at blive genforenet med det danske livepublikum. Det sker ved to stort anlagte shows i henholdsvis KB-Hallen i København lørdag d. 23. november og SCC i Århus d. 30. november.

Den nye single ”Shadows” havde release i går fredag den 1. marts 2019.

Festlige hilsner, Peter, Diskotek Venus.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production