+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ALBERT DYRLUND ER DØD
Albert Dyrlund død youtuber

Albert Dyrlund er død. Jeg har nu haft tid til at reflektere over den tragiske død, som ramte Albert Dyrlund, den 28. juli i Italien. At Albert Dyrlund skulle dø som blot 22-årig gør det bare så meget mere sørgeligt og vemodigt. Albert Dyrlund havde en lovende karriere foran sig. Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Albert Dyrlund til en stor Ungdomsfest i Vejle. Og sammen med min yngste datter har jeg også mødt Albert Dyrlund.

Det var en kæmpe fornøjelse hver gang! Albert Dyrlund havde sin helt egen smilende og glade facon. Og han stillede sig til rådighed med både fotografering og indtaling af jingler. Under samtale med både min datter og jeg selv, var ham meget nærværende.

Ingen fornemmelse for fare på færde

Albert Dyrlund var i Italien sammen med en ny ven, Tucker Doss. De var taget op på Seceda-bjerget for at lave optagelser til deres sociale medier, skriver BT. På et tidspunkt bevæger Albert Dyrlund sig ud på en stejl græsskråning. Her mister han fodfæste i noget angiveligt vådt græs. Han kurer pludselig mod kanten af bjerget uden mulighed for at standse! Det fører til et dødeligt fald på 200 meter. Vennen Tucker Doss var vidne til faldet, men kunne ikke gøre noget for at forhindre det.

Det som i udgangspunktet virkede harmløst, forvandlede sig til den ultimative katastrofe. Albert Dyrlund betalte den højeste pris med sit liv. Nogen vil sikkert kalde det dumdristigt, at bevæge sig ud på den stejle græsskråning. Men hverken Albert Dyrlund eller Tucker Doss fornemmede, at der var fare på færde. Vejret var godt med rolige vindforhold. Alligevel gik det galt, og Albert Dyrlund er død!

Albert Dyrlund havde 230.000 følgere på Instagram og 169.000 abonnenter på YouTube. Han var en af de største og mest kendte danske Youtubere. Siden nyheden om Albert Dyrlunds død kom frem, har det væltet ind med mindeord på hans sociale medier.

Tab af et stort talent

Albert Dyrlund var mest kendt som Youtuber og influencer. Men han havde også talent for musik og skuespil, og havde hovedrollen i filmen ‘Team Albert’ fra 2018.

Manuskriptforfatter og filmproducent Regner Grasten var manden bag filmen ‘Team Albert’. Han nød at arbejde og være sammen med Albert Dyrlund. Både personligt og professionelt, siger han til DR.

Han var et sindsygt godt menneske med et stort, stort hjerte. Og så var han også en fremragende skuespiller. Han er faktisk en af de bedste ungdoms skuespillere, vi har haft, siger han. Derfor kunne det sagtens være blevet til meget mere, da Albert Dyrlund havde et kæmpestort potentiale. Han var enormt intelligent, og vi tippede, at han kunne blive en af de allerstørste kunstnere. Han var så bevidst om, hvad han gjorde, og de virkemidler, han brugte. Han var superbegavet, slutter Regnar Grasten.

Vil blive husket for hans store hjerte

Albert Dyrlunds store hjerte er også det som jeg og min yngste datter vil huske ham for. Det kom til udtryk, da jeg oplevede mødet mellem min yngste datter og Albert Dyrlund. De fik sig en god snak og Albert Dyrlund gav sig god tid. Hun fik nogle gode råd med på vejen, og fik taget et super godt billede sammen med Albert.

Tak for dig, tak for al dit sjov og gode humør, tak for musikken og filmen…Hvil I Fred!

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production