+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
AIF 100 ÅRS FEST
aif 100 års fest

Aalestrup IF eller blot AIF kunne lørdag d. 16. september fejre 100 års jubilæum. Det blev fra morgenstunden og dagen igennem fejret med flere forskellige indslag.

Om aftenen mødte folk så op i hallen til den helt store jubilæums fest, hvor Diskotek Venus og DJ Peter Christensen var med på holdet til at skabe fest og stemning.

‘Himmelhunden’ fik fuld gas

Der gik ikke lang tid efter at formand Thomas Rævsgaard Svenningsen havde budt velkommen til, at der blev både sunget og danset. DJ Peter Christensen var klar med alle de kendte sange, som folk der mødte op kunne uden ad. Det gjaldt for eksempel “Hvide Sande” og Volvo B18-210. Men i særdeleshed “Himmelhunden”, hvor den fik fuld gas!

Der var fra start en rigtig god stemning i hallen. Folk hyggede, festede, dansede, sang og spiste god mad fra Simested Kro. Alt sammen skyllet ned med diverse godt fra baren…SKÅL!

For lidt spilletid

Der var flere som i løbet af aftenen beklagede sig over, at Diskotek Venus og DJ Peter Christensen havde for lidt spilletid. Men orkestret “The Famous Suepetters” var også hyret til at underholde ved 100 års festen. Men vi nåede trods alt at spille mange af de store hits og nogle ønsker fra publikum.

Herfra skal der endnu engang lyde et stort tillykke til AIF med de100 år.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production