+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
AGNETE ICEBREAKER – SUVERÆN GRAND PRIX SEJR
Agnete Icebreaker

Agnete “Icebreaker” – Suveræn vinder af det norske Melodi Grand Prix.

Sangerinden Agnete Johnsen vandt en sjælden set sejr i det norske Melodi Grand Prix. Med sangen “Icebreaker” udraderede hun resten af deltagerne i den norske Guldfinale.

Sjælden sejr

Allerede tidligt under pointgivningen kom der et klart signal om, at Agnete ville få en sjælden, overlegen og sikker sejr. Agnete fik suverænt flest stemmer i samtlige norske landsdele. Da pointgivningen var afsluttet lød den samlede pointhøst på intet mindre end 166.728 stemmer!!!

Eller næsten dobbelt så mange stemmer som andenpladsen “Feel Da Rush” med Freddy Kalas som fik 88.128 stemmer.

Danmark skal stramme ballerne sammen

Dette er en så stor ære! Det er noget som jeg har drømt om, siden jeg var en lille pige, siger Agnete til NRK.no. Agnete har siden sangene til det norske Melodi Grand Prix blev offentliggjort været både bookmakernes og pressens favorit til at vinde.

Forventningerne blev altså til fulde indfriet. “Lighthouse X med deres vindersang “Soldiers Of Love” skal virkelig stramme ballerne sammen, når det går løs med Eurovision i Stockholm til maj”. Sådan lyder vurderingen fra Diskotek Venus DJ Peter Christensen, som fulgte det norske Melodi Grand Prix på tv. “Agnete har en virkelig stærk sang, så Danmark og Lighthouse X får kamp til stregen”, lyder det fra Peter Christensen.

Noget ganske særligt

Norges Grand Prix general Jan Fredrik Karlsen var glad for alle 10 sange i det norske Melodi Grand Prix. Men Agnetes sang “Icebreaker” havde noget ganske særligt over sig. Den har et stort potentiale til at kunne gå hele vejen ved Eurovision Song Contest 2016 i Globen i Stockholm.

Dedikeret til en nær veninde

Sangen “Icebreaker” er dedikeret til en nær veninde af Agnete, som døjer med depression, og stunder hvor hun er langt nede.

De øvrige deltagere i Guldfinalen var Freddy Kalas med sangen “Feel Da Rush”, som blev en sikker nummer 2. Freddy Kalas håber på et internationalt gennembrud og videoen til “Feel Da Rush” har allerede over 3 millioner visninger.

Det norske boyband Suite 16 var også med i finalen med sangen Anna Lee, og sidste finaledeltager var Laila Samuels med sangen Afterglow.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production