+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ADELE VINDER BRIT AWARDS I STOR STIL
Adele 25

Adele “25” førte til kæmpe fest ved Brit Awards 2016.

Sangerinden Adele var aftenens helt store vinder, da der onsdag blev givet priser til årets bedste kunstnere under showet Brit Awards. Det er briternes svar på Grammy-festen.

Modtog fire priser

Adele modtog under stor jubel fra publikum i O2 arenaen i London i alt fire priser. Først fik hun prisen for Årets Bedste Album. Det var for det succesrige album med titlen “25”. Så fulgte prisen for Bedste Sangerinde og Bedste Britiske Single for hittet “Hello”. Så sluttede hun af med at få prisen for Bedste Globale Succes. Sådan Adele!!!

Rørt Adele

Sidstnævnte pris fik tårerne frem hos den 27-årige sangerinde, der modtog prisen med ekstra taknemmelighed. “Jeg var ved at fare vild i en periode, og jeg vidste ikke, om jeg nogensinde ville komme tilbage. Så her i aften til Brit Awards hvor I alle sammen er så søde ved mig, er dejligt”, sagde en rørt Adele fra scenen. Det gjorde det heller ikke nemmere at holde tårerne tilbage, da prisen for Bedste Globale Succes blev overrakt af den første britiske astronaut ansat af ESA, Tim Peake. Han opholder sig lige nu på den Internationale rumstation ISS.

Et globalt ikon

Hun har taget verden med storm, og er et sandt globalt ikon. Jeg ville ønske, jeg kunne være der personligt for at overrække prisen. Men vi kan forsikre dig om, at vi er store fans heroppe, lød det fra Tim Peake i en video optaget på ISS.

Stort tillykke

Her fra Diskotek Venus og DJ Peter Christensen skal der også lyde et stort og fuldt fortjent tillykke med de fire priser til Brit Awards 2016 til Adele.

Der kan læses meget mere om Brit Awards her: Brits.co.uk.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production