+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ADELE HELLO – NY SINGLE
Adele Hello

Adele “Hello” slår rekorder. Nyt album på vej!

Diskotek Venus kan bringe nyheden om, at Adele endelig er klar til at udgive sit længe ventede tredie album. Det hedder dog ikke “3” men derimod “25”. 

Første nyt siden 2012

Albummet vil være på gaden fredag d. 20. november, og er den første musik fra Adeles hånd siden den Oscar-vindende single “Skyfall” i 2012.

Video optaget i Montreal

“Hello” er den 1. single fra albummet “25”. Den tilhørende video blev optaget i Canada omkring Montreal i landlige omgivelser. Det skete med den unge fremadstormende Canadiske Xavier Dolan som instruktør.

TRACKLIST:
1. Hello
2. Send My Love (To Your New Lover)
3. I Miss You
4. When We Were Young
5. Remedy
6. Water Under The Bridge
7. River Lea
8. Love In The Dark
9. Million Years Ago
10. All I Ask
11. Sweetest Devotion

Massiv succes

Singlen “Hello” er gået rent ind i ører og øjne. “Hello” har siden udgivelsen slået flere rekorder, og opnået massive streaming tal på Spotify. Den er i skrivende stund blevet vist over 223 millioner gange på YouTube, og singlen brager også afsted på radiofronten.

Alt dette airplay har tydeligvis også haft effekt på salget. I England har “Hello” solgt 333.000 enheder alene i sidste uge, og har ramt øverst på den officielle UK Singles Chart. “Hello” er den største nr. 1 single i tre år siden James Arthur’s X-factor vindende single “Impossible” med 490,000 solgte enheder tilbage i december 2012.

Gevaldig rekord i USA

I USA har “Hello” med godt 1,1 million solgte enheder på den første uge slået en gevaldig rekord, og ligger ikke uventet #1 på Billboard’s Hot 100! Den gamle rekord havde Flo Rida’s 2009 hit “Right Round” med blot 636.000 solgte enheder på én uge, oplyser Billboard.

“Hello” er endvidere landet direkte på plads nummer 1 på den australske ARIA chart, såvel som på lokale charts i Belgien, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Israel, Italien, Luxemborg, Holland, New Zealand, Norge, Portugal og Schweiz.

Velkommen tilbage Adele

Så Hello, og velkommen tilbage til Adele! Mon ikke også det nye album “25” giver os flere gode sange!

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production