+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ACE OF BASE HIDDEN GEMS – GULD FRA ARKIVET
ace of base hidden gems

Ace Of Base ‘Hidden Gems’ – Guld fra arkivet!

Ace Of Base fejrer, at det er 20 år siden debutalbummet ‘The Sign’ var #1 på US Billboard charten. Det sker ved at slippe det nye album ”Hidden Gems”, med ikke færre end ti ikke tidligere udsendte tracks.

Sjældne B-sider

Jonas Berggren og Ulf Ekberg har kigget dybt i arkivet og fundet masser af guld. De har fundet sangene frem, som blev indspillet mellem 1991 og 2005, men som aldrig blev udgivet – før nu! Desuden indeholder “Hidden Gems” yderligere fem sjældne B-sider og bonustracks, som kun har været udsendt ganske få steder i verden.

Indspillet i 2005

Fra det nye album er der også udsendt singlen “Would You Believe”. Den blev indspillet i 2005 med Tommy EKman som producer. Både Malin og Jenny Berggren synger.

”Hidden Gems” udgives 6. marts over hele verden i digitalt format, inklusive 2 bonustracks på iTunes, samt på CD og dobbelt LP.

DJ til Ace Of Bace koncert

Hvis vi skruer tiden 20 år tilbage, så var debutalbummet ‘The Sign’ ikke blot et hit i USA, men over det meste af verden. DJ Peter Christensen oplevede at spille bagefter en koncert med Ace Of Base i Viborg. “Det var en kæmpe ære og en endnu større oplevelse at være en del af dette koncertarrangement. Jeg husker stadig, hvor vilde publikum var under koncerten, og til afterparty, hvor jeg var DJ”, lyder det taknemmeligt fra Peter Christensen.

“Jeg var dengang også studievært på Radio Viborg, hvor jeg har spillet musik med Ace Of Base utallige gange. Mon ikke mange har hørt ‘Wheel Of Fortune’, ‘All That She Wants’ og ‘Happy Nation’, alle store hits! Derfor er det også en stor ting for mig som DJ, at Ace Of Base nu udsender albummet ‘Hidden Gems’. Det er uden tvivl ‘guld’ fra øverste hylde”, slutter Peter Christensen.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production