+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ACE OF BASE HIDDEN GEMS – GULD FRA ARKIVET
ace of base hidden gems

Ace Of Base ‘Hidden Gems’ – Guld fra arkivet!

Ace Of Base fejrer, at det er 20 år siden debutalbummet ‘The Sign’ var #1 på US Billboard charten. Det sker ved at slippe det nye album ”Hidden Gems”, med ikke færre end ti ikke tidligere udsendte tracks.

Sjældne B-sider

Jonas Berggren og Ulf Ekberg har kigget dybt i arkivet og fundet masser af guld. De har fundet sangene frem, som blev indspillet mellem 1991 og 2005, men som aldrig blev udgivet – før nu! Desuden indeholder “Hidden Gems” yderligere fem sjældne B-sider og bonustracks, som kun har været udsendt ganske få steder i verden.

Indspillet i 2005

Fra det nye album er der også udsendt singlen “Would You Believe”. Den blev indspillet i 2005 med Tommy EKman som producer. Både Malin og Jenny Berggren synger.

”Hidden Gems” udgives 6. marts over hele verden i digitalt format, inklusive 2 bonustracks på iTunes, samt på CD og dobbelt LP.

DJ til Ace Of Bace koncert

Hvis vi skruer tiden 20 år tilbage, så var debutalbummet ‘The Sign’ ikke blot et hit i USA, men over det meste af verden. DJ Peter Christensen oplevede at spille bagefter en koncert med Ace Of Base i Viborg. “Det var en kæmpe ære og en endnu større oplevelse at være en del af dette koncertarrangement. Jeg husker stadig, hvor vilde publikum var under koncerten, og til afterparty, hvor jeg var DJ”, lyder det taknemmeligt fra Peter Christensen.

“Jeg var dengang også studievært på Radio Viborg, hvor jeg har spillet musik med Ace Of Base utallige gange. Mon ikke mange har hørt ‘Wheel Of Fortune’, ‘All That She Wants’ og ‘Happy Nation’, alle store hits! Derfor er det også en stor ting for mig som DJ, at Ace Of Base nu udsender albummet ‘Hidden Gems’. Det er uden tvivl ‘guld’ fra øverste hylde”, slutter Peter Christensen.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production