+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ABBA WATERLOO 50 ÅRS JUBILÆUM
abba waterloo 50 års jubilæum

ABBA WATERLOO 50 års jubilæum

ABBA kan i dag d. 6. april 2024 fejre 50 års jubilæum for Eurovision sejren med sangen ‘Waterloo’. Kæmpe stort TILLYKKE!

Der blev skrevet ægte pophistorie, da ABBA stjal billedet, og satte alle andre deltagere til vægs ved Eurovision Song Contest i Brighton tilbage i 1974. I farverige kostumer og skyhøje hæle indtog de Eurovision scenen, som blev starten på en utrolig lang og lysende karriere. Med ét vidste ALLE hvem ABBA var. ABBA har siden skrevet sig ind i musikhistorien, som verdens største popgruppe. Som DJ siden 1980, så har ABBA’s musik altid været på min playliste. Ikke mindst sangen Waterloo, som mange blandt mit publikum stadig holder af, og som kan sætte gang i en fest.

Rørende hilsen fra ABBA

ABBA har skrevet disse linjer i anledning af  Waterloo’s 50 års jubilæum:

“Det er lidt svimlende, og vi er meget ydmyge over at tænke på de millioner af jer, som så os for første gang i Eurovision-finalen i 1974. I har givet vores musik videre, ikke kun til én generation, men til flere.

Vi ser bevis på det, hver gang en af os besøger ABBA Voyage i London. Og det er på grund af dette, at vi kan fejre 50 års jubilæum med Waterloo. Og samtidig er vi velvidende om, at vores sange stadig vækker genklang rundt omkring i verden.

Det er svært at forstå, at der er gået 50 år siden vi fire ventede backstage i domen i Brighton på dommene fra alle juryer rundt om i Europa. Så hvad var vores drømme i disse spændingsfulde øjeblikke? Eller i det kaos i kølvandet på den sejr, vi havde sikret med den mindste margin i Eurovisions historie? Fire forskellige drømme, uden tvivl! Men uanset hvor storslåede de var, så har virkeligheden overgået dem, det er helt sikkert.

Tak for loyalitet og støtte

Gennem årene er vi blevet velsignet med kærlighed fra jer, vores fans. Vi føler det, og du skal vide, at vi nærmest dagligt bliver mindet om det. At sige tak for det uden at lyde triviel, er ikke let, og i dag er ikke et tidspunkt for trivialiteter. Fejringen af Waterloos 50 års jubilæum er et lykkeligt og samtidig højtideligt øjeblik. Vi kan kun håbe, at du forstår, hvor dybt taknemmelige vi er for en lang og succesfuld karriere. Tak for alles standhaftige loyalitet og støtte gennem årene.

ABBA – Agnetha, Bjørn, Benny, Anni-Frid

Læs evt. mere på ABBA’s hjemmeside.

Speciel fejring af Waterloo 50 års jubilæum

Der sker en hel masse fejring af det flotte 50 års jubilæum for sejren med Waterloo. Der er for det første lanceret nyt merchandise. Det er alt lige fra Waterloo t-shirts til udgivelsen af Waterloo i det nye Dolby Atmos format.

Engelske BBC går all-in og fejrer 50-året for Waterloo med flere programmer i radioen og på TV. Blandt andet er det muligt at stemme på sin all-time Top 5 med ABBA sange, som bliver til en ABBA Top 30 d. 11. maj.

Men helt aktuelt i dag d. 6. april kan Waterloo opleves i det der kaldes “Piano Moment”. Det sker i Stockholm, London, Berlin og Warszava, hvor der er opstillet fem klaverer. De afspiller hver time et stykke af Waterloo, og det vil lyde som om, at  Benny Andersson sidder og spiller live. I Stockholm foregår det i Nordiska Kompaniet, hvor Polar Music International har slået dørene op i deres pop-up store.

På vegne af alle fans – Endnu en gang kæmpe stort tillykke til ABBA med Waterloos 50 års jubilæum.

/Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production