+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ABBA SÆTTER REKORD MED VOYAGE
abba sætter rekord med voyage

ABBA sætter rekord med Voyage. Jeg har for længst meldt ud, at ABBA vil levere musikhistoriens største comeback! Det kan måles og vejes på mange måder, men salgstal er meget konkrete og lige til. Og ABBA har sat rekord!

ABBA sender Take That til tælling

På kun tre dage er det kommende ABBA album ‘Voyage’ blevet forudbestilt i 80.000 eksemplarer i Storbritannien. ABBA sætter dermed ny rekord med Voyage!!! Den hidtidige rekord tilhører Take That for albummene ‘Progress’ og ‘III’, oplyser Official Charts.

Og a propos rekorder, så vil jeg igen oplyse om, at ABBA i sommer satte en anden vild rekord. Som den første gruppe nogensinde har ABBA været placeret på den britiske album hitliste i…1000 UGER!!! Rekorden hører til albummet ABBA Gold fra 1992. I august 2021 er salgstallet opgjort til godt 5,6 millioner eksemplarer i Storbritannien.

ABBA kan fejre Jul på førstepladsen

Og at ABBA kan score musikhistoriens største comeback vil angiveligt også snart kunne ses på mange landes hitlister med de to nye sange ‘I Still Have Faith In You’ og ‘Don’t Shut Me Down’. Sidstnævnte er på vej til at gå direkte i Top 10 på den britiske singlehitliste, som opdateres hver fredag. Men i Storbritannien kan ABBA senere på året virkelig sætte streg under deres historiske comeback. Det nye album ‘Voyage’ indeholder nemlig en Julesang. Den kan meget vel ende med at blive Årets Julehit, og toppe singlehitlisten i Storbritannien i Julen.

At ligge på førstepladsen på den britiske singlehitliste i julen har altid været forbundet med stor prestige. Den bedrift kan ABBA meget vel hale i land, når der skal danses om juletræet.

Og til de mange fans som hungrer efter nyt om ABBA, så er titlerne på det nye album ‘Voyage’ nu også blevet afsløret:

I Still Have Faith In You
When You Danced With Me
Little Things
Don’t Shut Me Down
Just A Notion
I Can Be That Woman
Keep An Eye On Dan
Bumblebee
No Doubt About It
Ode To Freedom

Hvilken en af titlerne som så tilhører julesangen, kan jeg altså ikke lige få øje på, så det må tiden vise.

Koncertbilletter fra i morgen

I morgen bliver også en stor dag for ABBA fans. Billetsalget til koncerterne ABBA Voyage skydes i gang kl. 10 (engelsk tid). ABBA koncerterne finder sted fra d. 27. maj næste år i ABBA’s egen koncert Arena i Queen Elizabeth Olympic Park i London. De fire ABBA medlemmer vil ikke være fysisk tilstede, men vil kunne ses i form af nogle meget naturtro hologrammer. Det bliver som med alt andet omkring ABBA en storslået oplevelse og et MUST for alle ABBA fans.

De fire ABBA medlemmer har brugt fem uger på at blive affotograferet. Det er derfor deres egne bevægelser, som man vil kunne se og opleve ved koncerterne. Jeg springer ikke op på højttalerne, og bevæger mig så meget på scenen, som jeg gjorde i 70’erne. Det fortæller Bjørn Ulvaeus torsdag aften, da ABBA officielt vendte tilbage. ABBA bliver til deres koncerter ledsaget af et 10-mand stort orkester.

ABBA er tilbage – og i takt med at flere og flere opdager det, jo større bliver deres comeback.

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production