+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ABBA KLAR MED FØRSTE NYE SANG
abba comeback med to nye sange

ABBA klar med første nye sang. Endelig sker det som mange ABBA fans har håbet og troet på siden 1982. ABBA vender tilbage! Det er omkring to år siden, at rygterne om en genforening af ABBA begyndte at svirre. Nu er det ikke blot rygter, men en realitet. En række tekniske udfordringer og en coronavirus satte dog i første omgang en stopper for det store comeback.

Virtuel turné med udseende som i 70’erne

Men nu er verdens største popgruppe ABBA klar til at give den gas, og det første synlige tegn er den nye hjemmeside www.abbavoyage.com. Det har længe været kendt, at ABBA vil kunne opleves ‘Live’ til en række koncerter. De fire ABBA medlemmer vil dog ikke være fysisk tilstede, men vil fremstå som levende hologrammer eller ‘ABBA-tars’. Ved teknikkens hjælp vil Agnetha, Bjørn, Benny og Anni-Frid ligne sig selv på scenen. Vel at mærke også som de så ud tilbage i 70’erne. Det gælder også ved fremførelsen af de nye ABBA sange. Det viste sig dog at blive en stor teknisk udfordring at få det til at fungere. Med coronaen lagt oveni måtte ABBA’s comeback udskydes. Men nu er det nu!

At navnet på den nye hjemmeside er ABBA Voyage er ingen tilfældighed. Foruden de nye sange som er på vej, så er der også lagt op til premiere på en ny dokumentar om ABBA. Den viser deres rejse (voyage) fra idé til handling med ABBA’s genforening og comeback. Det har ført masser af arbejde med sig, som der også bliver vist klip fra i dokumentar udsendelsen.

Oplevet tiden siden 1982 som en kort ferie

Da de alle fire blev enige om at vække ABBA til live igen, var det som om, at tiden havde stået stille. Vi følte alle, at vi blot havde været på en kort ferie, fortæller Bjørn Ulvaeus. Alle gled hurtigt ind i deres vante roller under indspilningen af de nye sange. Hvordan de nye sange så lyder, det venter alle ABBA fans nu på i spænding, inklusive undertegnede!

Symbolik i titlerne på de nye sange

Det er forlængst sluppet ud hvad to af sangene hedder. Titlerne udtrykker efter min mening en form for symbolik i forhold til genforeningen af ABBA. Den ene sang har titlen ‘Don’t Shut Me Down’. Titlen antyder, at der ikke skal slukkes for ABBA! Deres skilsmisser skal heller ikke sætte en stopper for deres fælles kærlighed til musikken og ABBA.

Den anden sang har titlen ‘I Still Have Faith In You’. Den titel opfatter jeg som en udstrakt hånd fra alle fire ABBA medlemmer. Med lyst til at genforenes i musikken og i gensidig tillid til hinanden. Alt sammen til glæde for dem selv og i særdeleshed for alle ABBA fans verden over.

Kimen til genforening muligvis lagt ved en privatfest

I rigtig mange år er al snak om en genforening af ABBA blevet fejet af bordet. Men ved fejringen af 50-året for mødet mellem Bjørn og Benny i 2016 skete der angiveligt noget. Ved den lejlighed var de fire ABBA’er nemlig samlet, og pludselig stod de alle på en lille scene. Der tror jeg, at genforeningen begyndte, som nu altså er en realitet.

Velovervejet comeback

Mange store musiknavne er før vendt tilbage efter mange års fravær, men uden den store succes. Det sker næppe for ABBA! Bjørn Ulvaeus har også tidligere udtalt, at de mange ABBA fans ikke vil blive skuffet.

Nu er ABBA klar med første nye sang og til at begive sig ud på ABBA Voyage. Hvor stor ABBA’s comeback bliver må tiden vise. Men hvis jeg kender Bjørn Ulvaeus og Benny Andersson ret, så er det hele meget velovervejet. De er sikre på, at deres nye musik vil begejstre, og vise at ABBA stadig kan levere god pop musik anno 2021.

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production