+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ABBA GØR HISTORISK COMEBACK
ABBA gør historisk comeback

Så skete det endelig! ABBA gør historisk comeback. Det som alle ABBA fans har håbet på i årevis!

ABBA har i al hemmelighed været i studiet og indspillet to helt nye sange. Dermed kom der til at gå 35 år før pophistoriens største hitmagere nu gør comeback, og udgiver nye sange.

Følt det som en kort ferie

Vi følte, at det efter 35 år kunne være sjovt igen at gå sammen og indspille i et studie. Så det gjorde vi. Det var som om, at tiden har stået stille. Vi gik i studiet, og havde det som om, vi kun havde været på en kort ferie. En ekstrem glædelig oplevelse, meddeler ABBA ifølge dr.dk.

ABBA’s manager Görel Hanser oplyser, at der er tale om to helt nye sange fra ABBA. Gruppen fik sit internationale gennembrud, da de vandt Eurovision Song Contest med sangen “Waterloo” i 1974.

Nok er vi blevet ældre, men sangen er helt ny. Og det føles godt, oplyser den svenske kvartet.

Ikke et normalt gensyn

ABBA udgav i årene 1972 -1982 en række plader, som inkluderede hits som ‘Mamma Mia’, ‘Dancing Queen’ og ‘The Winner Takes It All’.

For loyale ABBA fans af den svenske hitgruppe har der længe været udsigt til et gensyn i 2018, idet gruppen på en måde ‘genopstår’.

Men det bliver ikke et normalt gensyn med de fire ABBA medlemmer, Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson og Anni-Frid Lyngstad. Derimod bliver det som en slags digitale kopiudgaver af band-medlemmerne, såkaldte avatarer. Eller skal vi kalde dem for ‘abbatarer’, som først vil optræde i et tv-show for dernæst at tage på turné.

En idé formet af den britiske tv-producer Simon Fuller, som også står bag talentshowet ‘American Idols’.

Genforening større end The Beatles

For Benny Andersson har der længe været et håb om, at de fire igen kunne lave musik sammen. Det fortæller forfatter og mangeårig musikjournalist Jan Eriksen, der for et år siden interviewede Benny Andersson.

Benny håbede, at det kunne ske. Han begrundede det med, at de alle fire efterhånden talte så godt sammen. H havde selv mere kreativ energi, end han havde haft længe, siger Jan Eriksen.

Han har mødt tre ud af de fire ABBA-medlemmer. Han kalder nyheden om de nye sange og genforeningen af ABBA større, end hvis det samme var sket for The Beatles.

Moderne men velkendt ABBA lyd

Jan Eriksen forventer, at de nye sange, hvoraf den ene har titlen “I Still Have Faith In You’ vil bære præg af en moderne, men velkendt ABBA lyd. Lytter man til de to store musicals, de har lavet, ‘Chess’ og ‘Kristina från Duvemåla’, så komponerer Benny Andersson på samme måde, som han altid har gjort. Så jeg forventer noget meget melodiøst med vægt på de to kvinders sang, siger Jan Eriksen.

Han understreger, at Agnetha Fältskogs sangstemme stadig er intakt. På hendes seneste soloplade, er der ingen tvivl om, at hun stadig synger, som da da ABBA var på sit højeste.

Gennem den ti år lange karriere solgte ABBA mere end 400 millioner plader verden over. Da de blev opløst i 1982, lå de på hitlister verden over.

Den ene af de nye sange bliver udgivet til december i forbindelse med et tv-show, mens manager Görel Hanser ikke vil sætte udgivelsesdato på den anden. Hun afviser også, at de nye sange skulle give anledning til, at ABBA  bliver genforenet på scenen, altså udover i digital udgave.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production