+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ABBA GØR HISTORISK COMEBACK
ABBA gør historisk comeback

Så skete det endelig! ABBA gør historisk comeback. Det som alle ABBA fans har håbet på i årevis!

ABBA har i al hemmelighed været i studiet og indspillet to helt nye sange. Dermed kom der til at gå 35 år før pophistoriens største hitmagere nu gør comeback, og udgiver nye sange.

Følt det som en kort ferie

Vi følte, at det efter 35 år kunne være sjovt igen at gå sammen og indspille i et studie. Så det gjorde vi. Det var som om, at tiden har stået stille. Vi gik i studiet, og havde det som om, vi kun havde været på en kort ferie. En ekstrem glædelig oplevelse, meddeler ABBA ifølge dr.dk.

ABBA’s manager Görel Hanser oplyser, at der er tale om to helt nye sange fra ABBA. Gruppen fik sit internationale gennembrud, da de vandt Eurovision Song Contest med sangen “Waterloo” i 1974.

Nok er vi blevet ældre, men sangen er helt ny. Og det føles godt, oplyser den svenske kvartet.

Ikke et normalt gensyn

ABBA udgav i årene 1972 -1982 en række plader, som inkluderede hits som ‘Mamma Mia’, ‘Dancing Queen’ og ‘The Winner Takes It All’.

For loyale ABBA fans af den svenske hitgruppe har der længe været udsigt til et gensyn i 2018, idet gruppen på en måde ‘genopstår’.

Men det bliver ikke et normalt gensyn med de fire ABBA medlemmer, Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson og Anni-Frid Lyngstad. Derimod bliver det som en slags digitale kopiudgaver af band-medlemmerne, såkaldte avatarer. Eller skal vi kalde dem for ‘abbatarer’, som først vil optræde i et tv-show for dernæst at tage på turné.

En idé formet af den britiske tv-producer Simon Fuller, som også står bag talentshowet ‘American Idols’.

Genforening større end The Beatles

For Benny Andersson har der længe været et håb om, at de fire igen kunne lave musik sammen. Det fortæller forfatter og mangeårig musikjournalist Jan Eriksen, der for et år siden interviewede Benny Andersson.

Benny håbede, at det kunne ske. Han begrundede det med, at de alle fire efterhånden talte så godt sammen. H havde selv mere kreativ energi, end han havde haft længe, siger Jan Eriksen.

Han har mødt tre ud af de fire ABBA-medlemmer. Han kalder nyheden om de nye sange og genforeningen af ABBA større, end hvis det samme var sket for The Beatles.

Moderne men velkendt ABBA lyd

Jan Eriksen forventer, at de nye sange, hvoraf den ene har titlen “I Still Have Faith In You’ vil bære præg af en moderne, men velkendt ABBA lyd. Lytter man til de to store musicals, de har lavet, ‘Chess’ og ‘Kristina från Duvemåla’, så komponerer Benny Andersson på samme måde, som han altid har gjort. Så jeg forventer noget meget melodiøst med vægt på de to kvinders sang, siger Jan Eriksen.

Han understreger, at Agnetha Fältskogs sangstemme stadig er intakt. På hendes seneste soloplade, er der ingen tvivl om, at hun stadig synger, som da da ABBA var på sit højeste.

Gennem den ti år lange karriere solgte ABBA mere end 400 millioner plader verden over. Da de blev opløst i 1982, lå de på hitlister verden over.

Den ene af de nye sange bliver udgivet til december i forbindelse med et tv-show, mens manager Görel Hanser ikke vil sætte udgivelsesdato på den anden. Hun afviser også, at de nye sange skulle give anledning til, at ABBA  bliver genforenet på scenen, altså udover i digital udgave.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production