+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ABBA GENFORENET
ABBA genforenet

ABBA genforenet – Desværre kun for en aften!

Det som mange ABBA fans verden over har længtes efter i rigtig mange år, gik i går, søndag d. 5. juni i opfyldelse.

Overraskende genforening

Da var det nemlig præcis 50 år siden, ABBA-medlemmerne Björn Ulvaeus og Benny Andersson mødtes for allerførste gang. Det blev overraskende også dagen hvor den legendariske popgruppe ABBA blev genforenet. Men dog kun for en enkelt aften, æv!

Speciel aften

Når Björn og Benny fejrer deres 50-årige samarbejde bliver det naturligvis en meget speciel aften. Sådan skriver den svenske musiker Niklas Strömsted på sin Instagram-profil. Teksten er ledsaget af et billede af de fire ABBA-medlemmer på en lille scene, skriver dr.dk.

Det vilde er, at billedet stammer ikke fra gruppens gyldne dage i midten af 70’erne. Det blev taget i går, da Björn Ulvaeus og Benny Andersson fejrede deres 50 år lange musikalske samarbejde til en privat fest!

Sang til ære for Bjørn og Benny

Og den er god nok! Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad og Benny Andersson blev igen til ABBA for en enkelt aften på en lille scene i Stockholm.

Kvartetten opførte ifølge den svenske avis Expressen sangen ’You and I’ sammen på scenen. Det skete efter at Agnetha Fältskog og Anni-Frid Lyngstad havde sunget sammen til ære for Bjørn og Benny, der fejrede deres jubilæum.

Ingen tegn på varig genforening

Siden gruppen gik i opløsning i 1982, har der med få undtagelser været stille fra ABBA. Dog øjnede fans verden over et håb, da kvartetten i 2013 antydede muligheden for en genforening, under et interview med The Times.

ABBA måtte dog skuffe de mange fans – genforeningen blev ikke til noget! Indtil i går aftes, da de fire svenske hitmagere igen stod på scenen sammen. Men ingen ABBA fans har hænderne helt oppe over hovedet. Alt tyder på, at genforeningen søndag aften i Stockholm ikke varer ved!

ABBA’s musik lever videre

Men ABBA’s musik lever videre. Og alle kan trygt regne med, at DJ Peter Christensen og Diskotek Venus vil fortsætte med at spille ABBA sange til diverse fester rundt om i landet.

DJ Peter Christensen lavede i sin tid som studievært på Radio Viborg også et portræt af ABBA, som blev genudsendt adskillige gange.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production