+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ABBA ER TILBAGE I Top 10
Abba er tilbage i top 10

ABBA er tilbage i Top 10 på den britiske singlehitliste. ABBA bliver med deres historiske comeback dermed ved  med at imponere. Official Charts i Storbritannien har netop meddelt, at ABBA stryger direkte ind på en 9. plads på den netop opdaterede britiske singlehitliste. Det sker med nummeret ‘Don’t Shut Me Down’. ABBA er tilbage i Top 10 efter en pause på mere end 39 år. ABBA har dermed scoret deres 20. Top 10 hit i Storbritannien.

Tæt på dobbelt op

Ifølge Official Charts er ‘Don’t Shut Me Down’ blevet streamet intet mindre end imponerende 2,3 millioner gange i den forgangne uge. Den blev også den næstmest downloadede sang. Også den anden nye ABBA sang ‘I Stll Have Faith In You’ gør det godt på hitlisten. Den er i denne uge gået ind på en 14. plads.

Der findes også en singlehitliste i Storbritannien med de traditionelle vinylsingleplader. Den topper ABBA med ‘I Still Have Faith In You’. Den er tilmed gået direkte ind på førstepladsen!

Hjemme i Sverige kører det også bare på skinner, hvor de to nye ABBA sange topper singlehitlisten. Billetsalget til de kommende ABBA koncerter i London fra 27. maj næste år er startet, og næste milepæl i udrulningen af ABBA’s comeback bliver d. 5. november med udgivelsen af det nye album ‘VOYAGE’.

Til nye ABBA fans

Læser du med som ny ABBA fan, så vil jeg klart anbefale, at du tjekker ABBA’s tidligere udgivelser. ABBA bliver med rette kaldt verdens største popgruppe. Det hele begyndte i 1973, og året efter vandt de Eurovision med sangen “Waterloo”. Med hjælp fra en stor fanskare i Australien slog ABBA deres navn fast down under i 1975. Derefter var der kun én vej…fremad! I 1982 blev ABBA ikke opløst, men ønskede at holde en pause. Den blev desværre meget lang, men nu er ABBA endelig tilbage.

ABBA’s comeback er historisk, og i musikkens verden bliver det næppe større!

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production