+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ABBA COMEBACK MED TO NYE SANGE
abba comeback med to nye sange

ABBA gør comeback med to helt nye sange, og er nu officielt tilbage. ABBA fans jubler over hvad de har ventet på siden 1982. To helt nye ABBA sange! Torsdag d. 2. september 2021 løftede Bjørn Ulvaeus og Benny Andersson sløret for hvad de har arbejdet med de seneste fire år.

Speciel koncert

Ved fejringen af 50-året for Bjørn og Bennys møde i 2016, kom der alvor bag en genforening. Her deltog også Agnetha Fältskog og Anni-Frid Lyngstad. Bjørn og Benny fortalte i en livestream på Youtube begejstret om arbejdet med at lave en ny koncertform. De fire ABBA medlemmer vil ikke være fysisk tilstede. De vil i stedet kunne ses som nogle meget naturtro hologrammer eller ABBA-tars. Rent teknisk har ABBA brugt over fem uger på at blive affotograferet. Alle deres bevægelser på scenen er blevet optaget ved brug af 160 kameraer!

ABBA får eget Koncerthus

Det vil kræve for meget at flytte teknikken til koncerter rundt i verden. Derfor har ABBA bygget sit eget Koncerthus i London. At valget faldt på London forklarer ABBA med, at London i forvejen er kendt for sine teatre og rige kulturliv. London har samtidig en god infrastruktur, så valget af London til Koncerthuset var let at træffe. Koncerterne får en varighed på omkring halvanden time og bliver kaldt ABBA – The Voyage. Vi har udvalgt 22 sange til koncerterne. Der er dels de store klassikere som Dancing Queen. Men vi har også valgt nogle numre som vi selv synes har fortjent at komme lidt mere frem i lyset, lyder det fra Bjørn Ulvaeus.

Kun to nye sange klar til koncerter

ABBA’s come back med de to nye sange ‘I Still Have Faith In You’ og Don’t Shut Me Down’, bliver begge en del af koncertlisten. At det kun bliver to af vores nye sange, har med teknikken at gøre. Da vi blev affotograferet til koncerterne, så havde vi kun disse to nye sange klar, forklarer Benny Andersson.

Største comeback og nyt album

Jeg har tidligere meldt ud, at ABBA’s comeback har været velovervejet. ABBA – Bjørn og Benny i særdeleshed – har været sikre på, at de nye sange ikke flopper. Jeg holder også stadig på, at ABBA vil levere musikhistoriens største comeback! Det bliver ganske enkelt ikke større!!! Næste store mærkedag i ABBA’s comeback bliver d. 5. november hvor det nye album ‘Voyage’ bliver udgivet.

ABBA satte rekord i sommer

I sommer, hvor vi ventede på ABBA’s comeback, gik det vildt for sig i Storbritannien. Man skulle jo ikke tro det muligt, men i starten af juli skrev ABBA hitlistehistorie. Hold nu fast…ABBA er den indtil videre eneste gruppe, som har lagt på den britiske album hitliste i 1000 uger!!! Eller hvad der svarer til over 19 år!!! Det er opsamlings albummet ABBA Gold, som har den vilde rekord. ABBA Gold blev udgivet i 1992 i anledning af 10-året for ABBA’s opløsning. Lige siden har ABBA Gold været inde og ude af hitlisten, men mest inde!

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production