+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ÅRETS SOMMERHIT 2014
Årets sommerhit 2014

Årets Sommerhit 2014 – Der er flere gode bud og ét fra Sverige.

Sidste år leverede svenske Avicii omkring juli årets sommerhit med ’Wake Me Up. For kort tid siden dukkede der så en anden sang op fra Sverige. Den bejler til at kan blive Årets Sommerhit 2014.

Sommerplage i Sverige

Sangen hedder ’Schmackeboom (Vill Du Knulla Med Mig) med den svenske kunstner Le Tac. Sangen er ganske enkelt udråbt til at blive årets sommerplage i Sverige. Den minder lidt om ’Svennebanan’ og er en fuldkommen clubbanger! Alt bliver sunget på fransk, udover omkvædet, som er på svensk og titlen på sangen.

Danmark kan også blive ramt

Alle svenske medier: Aftonbladet, SVD, DN, Metro etc., har udnævnt den som årets sommerplage #1 i Sverige. Og Danmark bliver uden tvivl også ramt!

Danske bud på sommerhits i 2014

Hvis vi kigger på hvad muligheder der er for danske kunstnere til at score et sommerhit er der flere gode bud. Joey Moe har for alvor fået gang i karrieren, og har med seneste udgivelse ‘Million’ en stor mulighed for at score årets danske sommerhit. Det samme er tilfældet for Lukas Graham der tilbage i juni udgav singlen ‘Mama Said’. Et sidste dansk bud kan bestemt også komme fra Burhan G med nummeret ‘Karma’.

På med solcremen

Blandt de udenlandske bud til Årets Sommerhit 2014 vil jeg også fremhæve Calvin Harris med nummeret som rent faktisk hedder ‘Summer’. Pharrell Williams skal bestemt også tages seriøst med nummeret ‘Happy’. Den udkom allerede først på året men har virkelig bidt sig fast…så!

Der vil naturligt nok også dukke en række sommerklassikere op, når jeg her i sommertiden turnerer rundt. En af mine egne personlige sommerhits blandt de mere ukendte klassikere er gruppen Jump & Joy med ‘Vamoz Everybody’. Den er fra 2000, hvor jeg spillede den med stor succes til en mega personalefest i Vingstedcentret.

Tjek videoen ud men husk – På med solcremen: Jump & Joy – Vamoz Everybody

Fortsat god sommer…

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production