+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ÅRETS SOMMERHIT 2014
Årets sommerhit 2014

Årets Sommerhit 2014 – Der er flere gode bud og ét fra Sverige.

Sidste år leverede svenske Avicii omkring juli årets sommerhit med ’Wake Me Up. For kort tid siden dukkede der så en anden sang op fra Sverige. Den bejler til at kan blive Årets Sommerhit 2014.

Sommerplage i Sverige

Sangen hedder ’Schmackeboom (Vill Du Knulla Med Mig) med den svenske kunstner Le Tac. Sangen er ganske enkelt udråbt til at blive årets sommerplage i Sverige. Den minder lidt om ’Svennebanan’ og er en fuldkommen clubbanger! Alt bliver sunget på fransk, udover omkvædet, som er på svensk og titlen på sangen.

Danmark kan også blive ramt

Alle svenske medier: Aftonbladet, SVD, DN, Metro etc., har udnævnt den som årets sommerplage #1 i Sverige. Og Danmark bliver uden tvivl også ramt!

Danske bud på sommerhits i 2014

Hvis vi kigger på hvad muligheder der er for danske kunstnere til at score et sommerhit er der flere gode bud. Joey Moe har for alvor fået gang i karrieren, og har med seneste udgivelse ‘Million’ en stor mulighed for at score årets danske sommerhit. Det samme er tilfældet for Lukas Graham der tilbage i juni udgav singlen ‘Mama Said’. Et sidste dansk bud kan bestemt også komme fra Burhan G med nummeret ‘Karma’.

På med solcremen

Blandt de udenlandske bud til Årets Sommerhit 2014 vil jeg også fremhæve Calvin Harris med nummeret som rent faktisk hedder ‘Summer’. Pharrell Williams skal bestemt også tages seriøst med nummeret ‘Happy’. Den udkom allerede først på året men har virkelig bidt sig fast…så!

Der vil naturligt nok også dukke en række sommerklassikere op, når jeg her i sommertiden turnerer rundt. En af mine egne personlige sommerhits blandt de mere ukendte klassikere er gruppen Jump & Joy med ‘Vamoz Everybody’. Den er fra 2000, hvor jeg spillede den med stor succes til en mega personalefest i Vingstedcentret.

Tjek videoen ud men husk – På med solcremen: Jump & Joy – Vamoz Everybody

Fortsat god sommer…

Peter, Diskotek Venus

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production