+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ÅRETS HITS 2018
Årets hits 2018

Så er det tid at se tilbage på hvad der blev Årets Hits 2018. Hvad angår Årets Danske Hit for mig som DJ bag pulten i Diskotek Venus har der ikke været nogen tvivl. Til gengæld har det været sværere at pege på Årets Udenlandske Hit 2018.

Årets Danske Hit 2018

Men lad mig starte i det danske. Tilbage i marts havde jeg fornøjelsen at opleve en koncert med Kevin Andreasen, bedre kendt under navnet Bro. Der hørte jeg første gang sangen ‘Sydpå’. Dengang udløste ‘Sydpå’ ikke den vilde larm hos publikum. Jeg skal da love for, at det hurtigt ændrede sig. I rigtig lang tid havde jeg den fast på min playliste ved alle fester jeg spillede til. Der kom også hver gang masser af ønsker fra publikum på at høre ‘Sydpå’.

Skræddersyet til Bro

‘Sydpå er skrevet af Basim og Carl Altino. Det hele begyndte en januar nat hvor Basim så et naturprogram om fugle der trækker sydpå, fortæller Basim til DR. Ordet ‘sydpå’ stak ud, og senere på natten røg der en sms afsted til vennen Carl Altino. Dagen efter gik de i studiet, ‘Sydpå’ var født. Med lidt tilretninger af teksten var ‘Sydpå’ som skræddersyet til indspilning af Bro.

Debutant fik ikke succes

Succesen var hurtigt en realitet og i oktober blev ‘Sydpå’ udvalgt som titelmelodi til TV 3 programmet ‘Paradise Hotel’. Men allerede fra marts og mange måneder frem var ‘Sydpå’ ikke til at komme udenom. Jeg har som nævnt spillet sangen rigtig mange gange, og ‘Sydpå’ har potentiale til at blive en evergreen. Spotify har også registreret ‘Sydpå’ til at være årets mest streamede nummer i 2018. Så Årets Danske Hit 2018 for mig og Diskotek Venus er Bro med ‘Sydpå’. Jeg blev overrasket over debutanten Ida med sangen ‘Bedst Sammen Med Dig’. Den fik ikke den popularitet, som jeg havde spået den til. Hvad gik der lige galt der?

Årets Udenlandske Hit 2018 svær at spotte

Årets Udenlandske Hit 2018 er det straks lidt sværere at udpege, synes jeg. Der har i mine ører ikke været en ‘Despacito’, som gjorde valget let i 2017. Jeg vil nævne tre numre, som er blandt dem, som jeg har spillet mest i løbet af året. George Ezra med ‘Shotgun’ var i første omgang ikke en af mine års favoritter. Men den kom snigende ind fra højre, og pludselig bed den sig fast. Godt hjulpet på vej af utallige afspilninger på diverse radiokanaler.

Et andet nummer som også har fået en del afspilninger er ‘5 Seconds Of Summer’ med Youngblood. Her er der fest og farver. Den har også været med til at skabe fest og stemning rigtig mange gange.

Endelig er der sangerinden og det nye stjerneskud Ava Max med ‘Sweet But Psycho’. Jeg fik første gang et ønske på dette nummer d. 22. september. ‘Sweet But Psycho’ har siden da fået mange afspilninger. Ava Max er udråbt til at være den nye Lady Gaga. Så der kommer helt sikkert flere hits fra Ava Max de kommende år.

2019 kan blive et stort ABBA år

Men alt i alt et spændende og godt musikalsk år 2018. Vi måtte desværre tage afsked med Danmarks spillemand #1 Kim Larsen. Nu bliver det snart 2019, som kan blive det helt store ABBA år. Det var ventet, at ABBA for første gang siden 1982 ville udkomme med en ny sang her i december 2018. Det er blevet udsat til starten af det nye år. Jeg selv og rigtig mange andre fans venter med spænding på, hvad ABBA byder på i 2019.

Godt Nytår

Peter Christensen, Mobil Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production