+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ÅRETS HIT 2015
aarets-hit-2015

Hvad bliver Årets Hit 2015?

Raketterne skyder snart til vejrs, når vi om kort tid skriver 2016. Tiden er inde til at gøre status over hvilke sange, der blev festet og danset mest til i 2015.

Kom med dit bud

Hvilke sange synes du har været de bedste? Giv dit bud inde på Diskotek Venus Facebookside, hvor der er lavet et opslag om Årets Hit 2015.

Klar DJ favorit

DJ Peter Christensen er ikke i tvivl om Årets Danske Hit 2015! Cisilia med sangen “Vi To Datid Nu” er svær at komme udenom. Rasmus Seebach med “Uanset” er også et godt bud. Morten Hampenberg & Yepha med “Vi Helt Væk” må med foreløbig 49 uger på Dancechart.dk også siges at være med i opløbet om at blive “Årets Danske Hit’!

“Lean On” bejler til Årets Udenlandske hit

“Årets Udenlandske Hit” er der også mange gode bud på! Mark Ronson Ft. Bruno Mars med “Uptown Funk” ligger særdeles lunt i svinget til at nappe titlen. I skrivende stund har dette sublime dansenummer hele 55 uger i streg på Dancechart.dk, og ligger pt. nummer 20. Men Major Lazer & DJ Snake Ft. Mø med kæmpehittet “Lean On”, bejler i den grad også til at blive ‘Årets Udenlandske Hit’. Dette stærke nummer ligger pt. nummer 8 på Dancechart.dk, og har været på listen i 39 uger. Og ej at forglemme Lost Frequenzies med nummeret “Reality”.

Vær med på Facebook

Men der er blevet festet og danset til meget andet godt dansk og udenlandsk musik henover året. Kom gerne med flere af dine egne bud på “Årets Hit 2015” på Diskotek Venus Facebookside.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production