+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
A-HA CAST IN STEEL – NYT ALBUM PÅ VEJ
a-ha cast in steel

A-ha ‘Cast In Steel’ – A-ha er blevet gendannet, og der er nyt album på vej.

Popglade 80’er fans kan se frem til 4. september. Her udgiver ’Take On Me’-drengene fra bandet A-ha et nyt album. Samtidig har de tre nordmænd offentliggjort, at de til næste forår drager på turné, oplyser NRK.

Sange fra nyt album

Trioen har tidligere fortalt, at de ville blive genforenet for én enkelt aften i september på festivalen ‘Rock In Rio’ i Brasilien. Men når bandet går på scenen i Sydamerika, vil der altså også blive spillet sange fra det nye album.

Desuden bliver koncerten efterfulgt af indtil nu 15 koncerter, som vil foregå i Tyskland, Østrig og Schweiz i april 2016.

Arbejder med ny lyd

Morten Harket, der er forsanger i bandet fortæller, at de endnu ikke helt ved, hvordan lyden overordnet vil blive på det nye album. Albummet er de stadig i gang med at lave, og vi arbejder i flere retninger, fortæller Harket.

Desuden fortæller Magne Furuholmen, at genforeningen bunder i, at bandet vil lave noget nyt. Ingen havde lyst til at tage på turné som et ”mindeband”, siger han ifølge NRK.

Aftale om to års samarbejde

Det nye A-ha album vil komme til at hedde ’Cast In Steel’ og udkommer 4. september. Bandet lover, at der løbende vil blive offentliggjort flere koncerter. De har indtil videre forpligtet sig til et to år langt samarbejde.

A-ha har været opløst siden deres afslutningskoncert i Oslo i 2010, men deltog i en mindekoncert i 2011 for ofrene for terrorangrebet på Utøya.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production