+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
A-HA CAST IN STEEL – NYT ALBUM PÅ VEJ
a-ha cast in steel

A-ha ‘Cast In Steel’ – A-ha er blevet gendannet, og der er nyt album på vej.

Popglade 80’er fans kan se frem til 4. september. Her udgiver ’Take On Me’-drengene fra bandet A-ha et nyt album. Samtidig har de tre nordmænd offentliggjort, at de til næste forår drager på turné, oplyser NRK.

Sange fra nyt album

Trioen har tidligere fortalt, at de ville blive genforenet for én enkelt aften i september på festivalen ‘Rock In Rio’ i Brasilien. Men når bandet går på scenen i Sydamerika, vil der altså også blive spillet sange fra det nye album.

Desuden bliver koncerten efterfulgt af indtil nu 15 koncerter, som vil foregå i Tyskland, Østrig og Schweiz i april 2016.

Arbejder med ny lyd

Morten Harket, der er forsanger i bandet fortæller, at de endnu ikke helt ved, hvordan lyden overordnet vil blive på det nye album. Albummet er de stadig i gang med at lave, og vi arbejder i flere retninger, fortæller Harket.

Desuden fortæller Magne Furuholmen, at genforeningen bunder i, at bandet vil lave noget nyt. Ingen havde lyst til at tage på turné som et ”mindeband”, siger han ifølge NRK.

Aftale om to års samarbejde

Det nye A-ha album vil komme til at hedde ’Cast In Steel’ og udkommer 4. september. Bandet lover, at der løbende vil blive offentliggjort flere koncerter. De har indtil videre forpligtet sig til et to år langt samarbejde.

A-ha har været opløst siden deres afslutningskoncert i Oslo i 2010, men deltog i en mindekoncert i 2011 for ofrene for terrorangrebet på Utøya.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production