+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
80’ER FEST MED JØRGEN DE MYLIUS
80'er fest med jørgen de mylius

DJ Peter Christensens 40 års jubilæum er kickstartet med 80’er fest med Jørgen de Mylius.

Blot en uge inde i 2020 hvor Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har 40 års jubilæum, gik det løs med at spille til en firmafest på Hotel Koldingfjord. Temaet var 80’er fest. Arrangørerne var ikke i tvivl! DJ Peter Christensen og Diskotek Venus var det helt rigtige valg til 80’er fest!

Jørgen de Mylius fik også en invitation

Et kig på Diskotek Venus hjemmeside under 80’er fest viste, at der også var mulighed for at invitere Jørgen de Mylius med som gæste DJ. Det viste sig hurtigt også at være en god idé, og det helt rigtige tilvalg. Jørgen de Mylius gav den gas med hans kendte ELDORADO SHOW.

Aftenen bød først på en lækker middag tilberedt af de dygtige kokke på Hotel Koldingfjord. Serveret af et yderst kompetent og meget flinkt tjener team, der sørgede for god betjening. Undervejs blev der kåret den bedst udklædte. Flere gange var alle oppe at stå for at synge med på store 80’er klassikere som Afrika og Buster.

Gensyn med brødrene Herreys

Allerede under middagen var der flere som måtte betræde dansegulvet. Det ses ofte når DJ Peter Christensen sørger for den gode musik. Efter dessert med både fyrværkeri og nytårsmusik gik det for alvor løs på dansegulvet. Størst opmærksomhed fik tre forrygende dansere. De gav den maks gas som de svenske brødre “Herreys” til grandprix favoritten “Diggi Loo, Diggi Ley”. Hold nu k…! Ikke et øje var tørt og bifaldet bragede, da sangen sluttede. Senere da Jørgen de Mylius overtog styringen af mixerpulten måtte dansen gentages.

40 års DJ jubilæum godt fra start

Det var en fantastisk aften med masser af fest og stemning fra start til slut på Hotel Koldingfjord. Der lød mange rosende ord om indsatsen fra Jørgen de Mylius og Diskotek Venus med Peter Christensen som DJ. Personalet var også oppe på den store klinge og gav karakteren 10 ud af 10, TUSIND TAK!

Der er lidt video fra den fantastiske 80’er fest på Hotel Kolding Fjord herunder.

Oplev DJ Peter Christensen og Jørgen de Mylius til din egen 80’er fest – BOOK NU!

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production