+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
25 ÅRS JUBILÆUM – HVAM SPORTS- OG SOMMERFEST
25 års jubilæum Hvam sports- og sommerfest 2017

DJ Peter Christensen har 25 års jubilæum til Sports- og Sommerfest på Hvam stadion ved Aalestrup. Der var traditionen tro lagt op til en fantastisk teltfest.

25 år i streg

Diskotek Venus har været en del af Hvam Sports- og Sommerfest i en årrække. Faktisk så længe, at der i år kunne fejres et imponerende 25 års jubilæum! Der har altid været stor opbakning til disse fester. Ført an af en flok utrættelige “Himmelhunde” fra IF KVIK’s Støtteforening.

Første 80’er fester

Det var også på Hvam stadion, at Diskotek Venus spillede til en af de første 80’er fester. 80’er festerne har udviklet sig til at være et speciale for DJ Peter Christensen. 80’er fester er et stort hit mange steder hvor Diskotek Venus og Peter spiller op til fest og dans. Jørgen de Mylius er ind imellem med som gæste DJ.

Bjørn Tidmand

Ved tidligere fester var Brian Lund kendt for at synge Bjørn Tidmand sangen ‘Når Det Bli’r Sommer Igen’. Under en tur til København lykkedes det for DJ Peter Christensen, at lave et interview med Bjørn Tidmand. Brian Lund, som er en stor fan, blev overrasket af Bjørn Tidmand. I slutningen af interviewet blev han inviteret til at synge med på “Når Det Bli’r Sommer Igen”. Dette interview findes stadig, og blev afspillet ved festen i lørdags, hvor Brian Lund desværre ikke var med.

Slap ikke for peber

Lidt mindre festligt var det for 21 år siden, da Peter fyldte 30 år, og endte med at få peber i øjnene. Peter havde ellers fået sin daværende kollega Lars Viborg på Radio Viborg til at lave en indtaling, hvor han fortalte, at Peter vist nok var fløjet bort i en helikopter for at undgå at få peber. Men omkring 10 minutter over midnat blev han fundet, og så fik han peber!!!

Fejret med egen spillertrøje

I lørdags d. 17. juni var der så annonceret med 25 års jubilæum, som blev markeret ved at DJ Peter Christensen fik sin helt egen spillertrøje. Naturligvis med rygnummeret 25. På forsiden ses Diskotek Venus logo samt et par linjer af sangen “Himmelhunden”. TUSIND TAK!

Blandt de faste indslag var der i år også amerikansk lotteri. På videoen herunder kan det ses eller genses, da det overraskende gik op for Lau fra Hvam, at han havde vundet en Trek Mountainbike fra Fri Bike Shop i Aalestrup.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen siger tak for de mange lykønskninger i anledning af 25 års jubilæet på Hvam stadion.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production