+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
25 ÅRS JUBILÆUM – HVAM SPORTS- OG SOMMERFEST
25 års jubilæum Hvam sports- og sommerfest 2017

DJ Peter Christensen har 25 års jubilæum til Sports- og Sommerfest på Hvam stadion ved Aalestrup. Der var traditionen tro lagt op til en fantastisk teltfest.

25 år i streg

Diskotek Venus har været en del af Hvam Sports- og Sommerfest i en årrække. Faktisk så længe, at der i år kunne fejres et imponerende 25 års jubilæum! Der har altid været stor opbakning til disse fester. Ført an af en flok utrættelige “Himmelhunde” fra IF KVIK’s Støtteforening.

Første 80’er fester

Det var også på Hvam stadion, at Diskotek Venus spillede til en af de første 80’er fester. 80’er festerne har udviklet sig til at være et speciale for DJ Peter Christensen. 80’er fester er et stort hit mange steder hvor Diskotek Venus og Peter spiller op til fest og dans. Jørgen de Mylius er ind imellem med som gæste DJ.

Bjørn Tidmand

Ved tidligere fester var Brian Lund kendt for at synge Bjørn Tidmand sangen ‘Når Det Bli’r Sommer Igen’. Under en tur til København lykkedes det for DJ Peter Christensen, at lave et interview med Bjørn Tidmand. Brian Lund, som er en stor fan, blev overrasket af Bjørn Tidmand. I slutningen af interviewet blev han inviteret til at synge med på “Når Det Bli’r Sommer Igen”. Dette interview findes stadig, og blev afspillet ved festen i lørdags, hvor Brian Lund desværre ikke var med.

Slap ikke for peber

Lidt mindre festligt var det for 21 år siden, da Peter fyldte 30 år, og endte med at få peber i øjnene. Peter havde ellers fået sin daværende kollega Lars Viborg på Radio Viborg til at lave en indtaling, hvor han fortalte, at Peter vist nok var fløjet bort i en helikopter for at undgå at få peber. Men omkring 10 minutter over midnat blev han fundet, og så fik han peber!!!

Fejret med egen spillertrøje

I lørdags d. 17. juni var der så annonceret med 25 års jubilæum, som blev markeret ved at DJ Peter Christensen fik sin helt egen spillertrøje. Naturligvis med rygnummeret 25. På forsiden ses Diskotek Venus logo samt et par linjer af sangen “Himmelhunden”. TUSIND TAK!

Blandt de faste indslag var der i år også amerikansk lotteri. På videoen herunder kan det ses eller genses, da det overraskende gik op for Lau fra Hvam, at han havde vundet en Trek Mountainbike fra Fri Bike Shop i Aalestrup.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen siger tak for de mange lykønskninger i anledning af 25 års jubilæet på Hvam stadion.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production