+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
SEPTEMBER PÅ HITLISTERNE IGEN
September indtager hitlisterne igen

September på hitlisterne igen. 42 år efter den udkom i den originale version, er ‘September’ med Earth, Wind & Fire igen på mange landes hitlister.

Den originale version fra 1978 har jeg som DJ spillet rigtig mange gange. Det sker også ofte, at jeg modtager ønsker fra mit publikum om at spille ‘September’. Det vidner om en langtidsholdbar sang, som også flere af nutidens unge er faldet for.

Respektfuldt remix

‘September’ går igen sin sejrsgang rundt om i verden, også her i Danmark. Det skyldes et nyt remix, som er produceret af DJ Eric Kupper. Det nye remix markerer en månedlang fejring af det massive hit ‘September’ I mandags var der en tre timer lang streaming med DJ Spinna. Bandmedlemmerne Philip Bailey, Verdine White og Ralph Johnson medvirkede sammen med særlige indbudte gæster. At det fandt sted i mandags d. 21. september var ingen tilfældighed. ‘September’ indledes med denne tekst…”Do you remember the 21st night of September”.

Mange remix forvandler ofte original versionen til ukendelighed. Men Eric Kupper har ramt den hårfine balance, det er at tilføre nyt og samtidig bevare originaliteten. Det er efter min personlige mening virkelig et remix, som er produceret med stor respekt for den originale version. Den originale version har henrykket publikum i generationer og årtier.

6 x Platin

Jeg er hver uge med til at sammensætte Dancechart.dk. Her er ‘September 2020’ gået direkte ind på en 2. plads. Det er rigtig længe siden, at en sang er gået ind så højt oppe på listen. At det så ovenikøbet er sket med en 42 år gammel sang i et nyt remix er imponerende og noget af en sjældenhed. Det bliver spændende om ‘September 2020’ rykker til nummer ét på Dancechart.dk i en af de kommende uger.

Hjemme i USA er begejstringen heller ikke til at tage fejl af. RIAA (Recording Industry Association of America) kom for ikke længe siden med nyheden om, at ‘September’ har opnået at blive certificeret til 6 x Platin!

Overraskende langtidsholdbar succes

‘September’ blev originalt udgivet i november 1978. Den var en del af opsamlings albummet The Best Of Earth, Wind & Fire Vol. 1. Den nåede en 8. plads på Billboards Hot 100 og toppede Billboards RnB single hitliste. ‘September’ udviklede sig til at være et sikkert festhit. Det er den stadig her i 2020.

Bandmedlemmet Philip Bailey er overrasket over den langvarige succes med ‘September’. Det er dybest set en simpel men dog iørefaldende sang. At den er blevet en all-time favorit i generationer, overrasker mig. Og både blandt musik og danseglade fans verden over, lyder det fra Philip Bailey.

Med det nye remix er der lagt op til mange flere år med ‘September’. Jeg vil som DJ med garanti spille både originalen og ‘September 2020’ til fester og events landet over. Til stor glæde for danselystne fans af Earth, Wind & Fire.

Videoen til det nye remix er det desværre ikke muligt at linke til. Nyd derfor i stedet den originale version i videoen herunder. ‘September’ er på hitlisterne igen. Så er der fest og stemning endnu engang!

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production