+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
musikquiz live dj peter christensen diskotek venus

Musikquiz

Oplev musikquiz med ABBA tema eller andre underholdende musikquizzer LIVE med den yderst erfarne DJ Peter Christensen. En musikalsk gætteleg er for alle som elsker god musik og sjov om at dyste på musikviden.

Det handler egentlig slet ikke om at vinde, men om at have det sjovt og få en god musikalsk oplevelse. Nogen vil helt sikkert også opleve at lære ny musik at kende undervejs i MusikQuizzen, lyder det fra DJ og Quizmaster Peter Christensen.

musikquiz fest dans

Musikquiz med DJ Peter Christensen er både festlig, spændende og underholdende.

Skal vi MusikQuizze?

Peter elsker sit passionerede job som DJ, og at skabe fest og stemning med masser af god musik rundt om i landet. Med over 40 år på CV’et som DJ, har Peter opbygget en stor viden om meget af den musik, han har spillet igennem de sidste fire årtier. På den baggrund opstod idéen med at tilbyde et festligt og underholdende koncept om dyst på musik. Skal vi musikquizze?

musikquiz tema

DJ Peter Christensen tilbyder musikquizzer med mange forskellige temaer. En skræddersyet musikquiz er også muligt.

Musikquiz med fællesspisning og dans

Musikquiz tilbydes i udgangspunktet på hverdage. Der er mulighed for at kombinere musikdysten med for eksempel et kagebord om eftermiddagen. Eller hvad med at kombinere dysten på musik med fællesspisning, og til sidst med dans til nogle af sangene, som der blev dystet om.

Det kan for eksempel være en rendyrket ABBA musikquiz – ABBA Forever i anledning af ABBA’s fantastiske comeback. Men listen af temaer, grupper og solister at musikquizze og feste til er nærmest uendelig.

En skræddersyet musikbattle kan også lade sig gøre efter nærmere aftale.

Musikquiz og gode historier

Undervejs fortæller Peter Christensen også meget gerne historier om blandt andet sit samarbejde med Jørgen de Mylius om både Eldorado Boksene og FÆLLES DJ jobs. Og ikke mindst hele rejsen som DJ fra først at bruge vinylplader, dernæst CD’er og til nu om dage at bruge mp3 filer.

Musikquiz til alle over hele landet

DJ Peter Christensen glæder sig til at komme rundt i landet og optræde med sine musikquizzer. Det kan være steder som forsamlingshuse, biblioteker, kulturhuse, foreninger, osv.

Booking

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production