Musikquiz til privatfest, firmafest, julefrokost, pigefrokost, osv.

Musikquiz til privatfest, firmafest, julefrokost, pigefrokost, osv.Musikquiz til privatfest, firmafest, julefrokost, pigefrokost, osv.Overrask dine gæster med en musikquiz, hvor deltagerne får muligheden for at sætte deres musikviden og hukommelse på prøve. En musikquiz som vil samle alle deltagerne i kampen om at vinde!

DJ Peter Christensen kan således efter ønske sammensætte en musikquiz, som er skræddersyet mod et bestemt arrangement eller sammenkomst. Musikquizzen kan efter aftale indeholde små lydklip. Luksusudgaven er en indtalt musikquiz, hvor spørgsmålene bliver læst op, og ledsaget af lydklip og lydeffekter. Derefter får deltagerne 15-20 sekunder til at vælge det rigtige svar!

Musik fylder meget i livet hos rigtig mange, både til hverdag og fest. Med sine foreløbig 39 år som DJ og samarbejde med Jørgen de Mylius, har Peter Christensen en enorm stor viden om musik, og bliver ofte spurgt om hvad en sang hedder, eller hvem som synger?

Her kommer nogle eksempler på spørgsmål i en musikquiz.

Hvad hedder Labans sang 'Hvor Skal Vi Sove I nat' i original versionen?

Svarmuligheder
1. Sara Perche Ti Amo 2. Ti Amo 3. Cose Della Vita

I 2010 indgik Boney M. hittet 'Gotta Go Home' i en ny sammenhæng, og blev igen et stort hit. Gruppen bag den nye version kaldte sig 'Ducksauce'. Hvad hed sangen?

Svarmuligheder
1. Pamela Anderson 2. Barbra Streisand 3. Jane Fonda

Boybandet One Direction har nydt stor succes med sangen 'One Way Or Another'. Sangen er dog ikke deres egen! Hvem har lavet den originale version?

Svarmuligheder
1. Alice Cooper 2. Blondie 3. Roxette

Musikquizzen kan omhandle spørgsmål om musik fra de sidste 5 årtier, og om både dansk og international musik. Du udstikker rammerne, så leverer DJ Peter Christensen en musikquiz med de antal spørgsmål og musik klip som ønskes. Til en firmafest kan musikquizzen også krydres med spørgsmål om virksomheden som holder fest.

Det er også muligt at booke DJ Peter Christensen til at komme ud og underholde med en musikquiz. Dette hører som oftest med i en pakkeløsning, hvor Diskotek Venus og DJ Peter Christensen også er booket til at spille op til dans.

Ring eller mail for priser.