Diskotek Venus - klar til den gode fest

Diskotek Venus - Klar til den gode festDiskotek Venus - Klar til den gode festDiskotek til bryllup, 80'er fest, firmafest, foreningsfest, privatfest, byfest, julefrokost, traktortræk...

Her under menupunktet 'Vi Tilbyder' finder du en lang række eksempler på hvad Diskotek Venus kan tilbyde, når der skal afholdes en god fest eller event.

Læs hver enkelt beskrivelse godt igennem, og bliv inspireret af de mange forskellige former for fest og events, som Diskotek Venus og DJ Peter Christensen kan levere musik og underholdning til. Det handler om at kan skabe fest og stemning. Det kan Diskotek Venus med DJ Peter Christensen bag mixerpulten og med en mikrofon i hånden. Velkommen til et univers fyldt med fest, farver og en masse god musik!

Et af specialerne er Eldorado / 80'er fest sammen med Jørgen de Mylius.

Og er der stemning for, at en fest eller event skal have en tand til, så tilbyder Diskotek Venus også diverse former for underholdning i samarbejde med nogle af landets bedste kunstnere indenfor deres felt.

Læs mere under fanen 'Underholdning til fest'.

Vælg din fest

Diskotek Venus er det rigtige valg af flere årsager. Sammenlignet med en Jukebox, så får du en DJ med i købet, som kan skabe fest og stemning gennem nærvær og indlevelse i festen. Og sammenlignes der med et orkester, så er Diskotek Venus yderst konkurrencedygtig på prisen. At DJ Peter Christensen også har 38 års erfaring, og spiller non stop hele aftenen, gør vel heller ikke noget!

Har du ønske om at afholde en type fest, som ikke findes på listen, så sig til. Så finder vi helt sikkert sammen en rigtig god løsning.

Det er meget forskelligt hvornår nogen vil afholde en fest eller event. Derfor er der størst chance for at diskoteket er ledigt, hvis du tager kontakt i rigtig god tid. Men er du i sidste øjeblik, så tag alligevel chancen og ring eller mail. Du kan måske være heldig, at finde en ledig dato med kort varsel!

Har du spørgsmål til nogle af de forskellige temaer, så giv endelig lyd. Du finder kontaktinfo nederst på siden.
Kig dig omkring og bliv inspireret...!

DISKOTEK VENUS - KLAR TIL DEN GODE FEST