Diskotek Til Firmafest Eller Foreningsfest

Diskotek til firmafest, foreningsfest, personalefest er meget efterspurgte arrangementer som Diskotek Venus leverer musik til.

Her mødes folk i alle aldre til nogle festlige timer med god mad og drikke, og til dans ledsaget af god musik i form af store musikalske klassikere tilsat lidt af tidens nye toner fra både Danmark og udlandet. Musikønsker er ALTID velkomne!

Mange arrangører fravælger bevidst diskoteker til disse arrangementer. Det kan skyldes flere dårlige oplevelser med en DJ, som ikke har leveret varen. Med Diskotek Venus følger en erfaren DJ med 39 års erfaring i at skabe fest og stemning. Det gør en forskel! Det har mange arrangører for længst fundet ud af, når det er Diskotek Venus og DJ Peter Christensen, som leverer musikken. Og der kommer stadig flere til!

Diskotek Venus til Firmafest og ForeningsfestDiskotek Venus til Firmafest og ForeningsfestDiskotek Venus er sammenlignet med en Jukebox lidt dyrere. Men det opvejes til gengæld af en levende og nærværende DJ som følger med i købet. Og i forhold til et orkester er Diskotek Venus et stærkt alternativ. Prisniveauet er meget lavere samtidig med, at der er musik hele aftenen – uden pauser hver time.

Under spisningen spilles der med passende mellemrum nogle syng med sange, og der sørges også for, at der kommer nogle skålesange, osv.

Dansemusikken kan være alt lige fra Bamses Venner, Credence Clearwater Revival til nogle af tidens hits med for eksempel Rasmus Seebach. Alt i alt musik som folk kender og holder af, tilsat nogle nyere udvalgte sange.

Flere arrangører vælger også ofte et tema, hvor 80’er fest er et af de helt store hits for Diskotek Venus. DJ Peter Christensen samarbejdede med Jørgen de Mylius omkring udgivelsen af de populære Eldorado CD bokse. I forbindelse med produktionen af ELDORADO 6 og 7 fik Peter Christensen til opgave at finde al musikken frem. På den konto har Peter Christensen selv renset og digitaliseret en lang række af sine egne gamle grammofonplader til brug på ELDORADO CD'erne. Jørgen de Mylius optræder også jævnligt med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til store ELDORADO / 80’er fester rundt om i landet. Det kan du læse mere om under menupunktet '80'er Fest'.

Ring eller mail i god tid for pris og ledige datoer.