Dansefest - DJ til dans med masser af god dansemusik

Dansefest til masser af god dansemusik med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen.Dansefest til masser af god dansemusik med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen.Er du vild med dans til rytmerne af god dansemusik, så er en Diskotek Venus Dansefest med top DJ Peter Christensen lige noget for dig.

Dansefest det rette sted

Flere har efterspurgt Diskotek Venus til at komme og spille til Dansefest, og nu er chancen der for at få det til at ske, hvis kalenderen er ledig. Slå dig sammen med nogle venner eller bekendte og kontakt en restauratør, et forsamlingshus, en kro eller lige netop det sted, hvor du kan forestille dig at en Diskotek Venus Dansefest skal afholdes.

De nærmere detaljer

Derefter finder vi sammen ud af hvordan danseaftenen skal forløbe. Skal det være med mest musik fra 80'erne? Skal det være blandet dansk/udenlands, nyt og gammelt? Skal det være med mulighed for spisning inden? Skal det være med det helt store lysshow? Der er flere veje at gå.

Gæste DJ Jørgen de Mylius

Dansefesten kan også udvides til at omfatte Jørgen de Mylius som gæste DJ med 'Årtiernes Dansefest'. Her disker Jørgen de Mylius op med en lang række gode dansehits fra alle de seks årtier hvor han indtil videre har været DJ.

På med danseskoene

Når alt er aftalt er det blot at udsende invitationer, sprede budskabet på facebook eller få Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til at lave en Facebook- eller radioreklame.

En Diskotek Venus Dansefest kan også arrangeres i samarbejde med en lokal danseskole.
Lad Dansefesten begynde...!

Book Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til Dansefest NU!
Kontaktinfo findes nederst på siden.

Vi kommer over hele landet!