Diskotek til bryllup

Diskotek Venus til bryllupDiskotek Venus til bryllupDiskotek Venus til bryllup har udviklet sig til at være et populært valg hos mange brudepar. De er faldet for den alsidighed, som Diskotek Venus kan levere. Med 38 års erfaring med fester landet over, så er Peter Christensen en erfaren DJ, som skaber god stemning, og ved (næsten) alt om populær bryllupsmusik fra de sidste 5 årtier.

Hvis der skal spilles under bryllupsmiddagen, så tager musikken som regel udgangspunkt i at være afdæmpet og uden det store tempo. Musikalsk ledsagelse til diverse festsange kan ofte imødekommes.

Efter middagen gøres der klar til dans, og det hele plejer at starte med, at brudeparret kaldes på gulvet til tonerne af ’Brudemarchen’. Og når brudepar og gæster er klar, så slås der over i ’Brudevalsen’. Efter den ligeså traditionsrige klippen af strømper og lidt i brudekjolen, så går det løs på dansegulvet.

Musikken vil på dette tidspunkt af festen afspejle at det er en bryllupsfest. Derfor er Diskotek Venus til Bryllup som udgangspunkt med sange som ’Tænder På Dig’ med Jakob Sveistrup og ’Der Står Et Billede Af Dig På Mit Bord’ med Rollo & King. Men ellers generelt god dansemusik som folk kender og holder af, tilsat passende mængder af det helt nye. Og er der ønske om, at der skal spilles nogle helt bestemte sange, så aftaler vi det blot på forhånd, ingen problem! Det er jeres fest!

Diskotek Venus kan også bookes til først at spille under dansen. I stedet er det så typisk en hygge pianist, som spiller under middagen.

Om anlægget skal være stort eller lille er op til det enkelte brudepar at vurdere. Musikken og DJ Peter Christensen er det som skaber den gode fest og stemning. Et stort lysshow sætter prikken over ’i’et!

Ring eller mail for pris og ledige datoer.