Diskotek og top DJ til 80'er fest med god musik

Diskotek Venus til Eldorado Show / 80'er fest med Jørgen de Mylius og Peter Christensen.Diskotek Venus til Eldorado Show / 80'er fest med Jørgen de Mylius og Peter Christensen.Diskotek og god musik til 80’er fest med Jørgen de Mylius som yderst erfaren gæste DJ med hans Eldorado Show er et af specialerne for Diskotek Venus og DJ Peter Christensen.

Specialist i 80'er fest

I indtil videre 39 år har Peter Christensen været det sikre valg som DJ til en lang række fester og events landet over. Det har også gjort ham meget erfaren som DJ og er specialist i at spille til 80'er fest, og han er også vokset op med de store 80’er hits. Peters interesse og store kendskab til musik tager dog sit udgangspunkt helt tilbage i 70’erne, hvor han flittigt brugte forældrenes båndoptager til at optage musik fra radioen.

Radio Viborg

Peter indledte sin DJ karriere tilbage i 1980, og lyttede op gennem 80'erne mange aftener og halve nætter til musik fra Radio Luxembourg. Og fra sommeren 1985 til 2005 var Peter Christensen selv at høre som studievært på Radio Viborg, som var landets populæreste og mest aflyttede lokalradio i slutningen af 80’erne.

Møder Jørgen de Mylius

Ved en tilfældighed i forbindelse med en fest, så lærte DJ Peter Christensen og Jørgen de Mylius hinanden at kende. Et venskab som lige siden har ført til en række fælles DJ jobs rundt om i landet til store ELDORADO Shows og 80'er fester.

DJ Peter Christensen har hjulpet Jørgen de Mylius med at lave Eldorado 6 og 7.DJ Peter Christensen har hjulpet Jørgen de Mylius med at lave Eldorado 6 og 7.

Samarbejde om Eldorado Bokse

Venskabet førte naturligt til, at Peter Christensen blev inddraget i arbejdet med at producere de populære Eldorado CD bokse. På de to sidste Eldorado boks udgivelser, 6 og 7, har Peter Christensen haft ansvaret for at levere al musikken. Blandt andet Anita Lindblom - You Can Have Him, og Debbie Cameron - So-Le-La, som ikke tidligere har været udsendt digitalt og på CD. Det er Peter Christensen selv, som har stået for rensning og digitalisering af hans egne gamle grammofonplader til Eldorado 6 og 7.

Fest og stemning fra 80'erne

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen spiller hele aftenen de store 80'er hits. Og vælger man at koble Jørgen de Mylius Eldorado Show på 80'er festen, så bliver det ikke meget større! Her fås to unikke DJ's som supplerer hinanden på fornemmeste vis, og skaber fest og stemning.

80’er fest er stemning, god musik, dans, nostalgi…

Ring eller mail og forhør om pris og ledige datoer.
Du finder kontaktinfo nederst på siden.

Læs om Jørgen de Mylius
Læs Pressemeddelelse om 80’er fest.