Diskotek med Eldorado Show og 80'er Fest

Diskotek Venus til Eldorado Show / 80'er fest med Jørgen de Mylius og Peter Christensen.Diskotek Venus til Eldorado Show / 80'er fest med Jørgen de Mylius og Peter Christensen.Diskotek til 80’er fest med Jørgen de Mylius Eldorado Show er et af specialerne for Diskotek Venus og DJ Peter Christensen.

Med foreløbig 38 års erfaring, så er DJ Peter Christensen specialist i at spille til 80'er fester rundt om i landet, og er vokset op med de store 80’er hits. Peters enorme musik kendskab tager sit udgangspunkt helt tilbage i 70’erne, hvor han flittigt brugte forældrenes båndoptager til at optage musik fra radioen.

Mange aftener og halve nætter gik også med at lytte til Radio Luxembourg. Og fra sommeren 1985 til 2005 var Peter Christensen også at høre på Radio Viborg, som var landets populæreste lokalradio op gennem 80’erne.

Ved en tilfældighed i forbindelse med en fest, så lærte DJ Peter Christensen og Jørgen de Mylius hinanden at kende. Venskabet har lige siden ført til talrige fælles DJ jobs rundt om i landet til store ELDORADO Shows og 80'er fester.

DJ Peter Christensen har hjulpet Jørgen de Mylius med at lave Eldorado 6 og 7.DJ Peter Christensen har hjulpet Jørgen de Mylius med at lave Eldorado 6 og 7.Desuden har Peter Christensen også haft en finger med i spillet omkring de populære Eldorado CD bokse. På de to seneste Eldorado bokse har Peter Christensen haft ansvaret for at levere al musikken. Blandt andet Anita Lindblom - You Can Have Him, og Debbie Cameron - So-Le-La, som ikke tidligere har været udsendt digitalt og på CD. Det er Peter Christensen selv, som har stået for rensning og digitalisering af hans egne gamle grammofonplader til Eldorado 6 og 7.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen spiller hele aftenen de store 80'er hits. Jørgen de Mylius Eldorado Show kan kobles på 80'er festen efter nærmere aftale.

80’er fest er stemning, go’ musik, dans, nostalgi…

Ring eller mail og forhør om pris og ledige datoer.

Læs pressemeddelelse om 80’er fest KLIK HER.