< Tilbage

Ny single fra Tones And I20-12-2019 - 17:09

Følger op på kæmpehittet "Dance Monkey"

Indtil kort efter sommerferien var der ikke mange som her i Danmark, ja for den sags skyld i resten af verden, med undtagelse af hjemlandet Australien som kendte til Tones And I. Men vi var alle knap kommet hjem fra sommerferie før de første herhjemme i starten af august hørte om sangen "Dance Monkey", som stille og roligt bed sig fast. Jeg modtog de første ønsker på sangen i midten af august, og den bejler kraftigt til at blive Årets Udenlandske Hit 2019. "Dance Monkey" har været udvalgt som P3's Uundgåelige, peakede som #2 på airplay i DK, #1 på den danske viral chart og har været #1 på Dancechart.dk, osv.

Succes med "Dance Monkey" følges op

Nu er Tones And I klar til at følge op på megasuccesen "Dance Monkey" med det nye udspil med titlen ”Never Seen The Rain”, som også er at finde på debut EP'en fra august ”The Kids Are Coming”. ”Never Seen The Rain” har Tones And I selv skrevet, og den er produceret af Konstantin Kersting, som også producerede ”Dance Monkey”.

Kickstartede karrieren på Festival

Bag kunstnernavnet Tones And I er den australske pop sanger og sangskriver Toni Watson, som kickstartede sin karriere i 2018 ved en festival i surferbyen Byron Bay. Herfra gik det stærkt, og i marts 2019 releasede hun sin debutsingle ”Johnny Run Away”, som blev det mest spillet track på radiostationen Triple J hjemme i Australien. Med singlen ”Dance Monkey” blev hun verdenskendt.< Tilbage