< Tilbage

Dans om Juletræet i Hvornum Forsamlingshus12-11-2019 - 19:32

Både Børneklubben og de øvrige gæster var med.

Diskotek Venus og jeg var for første gang blevet booket til at spille til Julefrokost i Hvornum Kultur- og Forsamlingshus ved Hobro sidste år. Der var rigtig god stemning med masser af lækkerier at gå ombord i til julefrokosten tilsat masser af god musik.

Ensomt juletræ

Da julefrokosten var kommet godt i gang, så stod jeg lidt og lurede på forsamlingshusets flot pyntede juletræ. Det så lidt ensomt ud, og jeg tænkte, at det måtte der gøres noget ved! Da Julefrokosten var veloverstået og de glade vindere af mandelgaver var fundet, så gik dansen ellers i gang. Og så brød jeg ind og sagde kækt i mikrofonen om ikke alle var enige om, at juletræet så lidt ensomt ud? Joh, det kunne der jo nok være noget om, lød det fra et par af gæsterne. Lad os da danse om juletræet, fortsatte jeg så! Og så blev det flotte juletræ ellers hevet midt ud på dansegulvet, og jeg satte straks gang i "Til Julebal I Nisseland".

Julefest og fantastisk idé

Så skal jeg da lige love for, at der blev danset om juletræet, først den ene vej rundt, og så den anden. Det var ganske enkelt julefest i Hvornum Kultur- og Forsamlingshus. Bagefter lød det fra alle gæsterne, at det havde været en af de bedste julefrokoster de havde været med til. Vi har ALDRIG før danset om juletræet til årets julefrokost, men det var super sjovt og en fantastisk idé, som jeg havde fået. I år var der genvalg til Diskotek Venus til årets Julefrokost i Hvornum, og sørme om ikke der igen stod et flot pyntet juletræ.

Børneklubben overgav sig

Og ja, jeg behøver vel nærmest ikke at skrive om det...der blev igen danset om juletræet, så selv Børneklubben der ikke var så danselystne måtte overgive sig! Tusind tak for en superhyggelig Julefrokost med alle jer fra Hvornum og omegn som var med.

Glædelig Jul & Godt Nytår

PETER Mobil Diskotek Venus< Tilbage