< Tilbage

Rasmus Seebach varmer op til 10 års jubilæum11-10-2019 - 18:47

Ny single med titlen 'Beautiful' er med på jubilæums album.

Rasmus Seebach er i dag, fredag d. 11. oktober, ude med sin nye single ‘Beautiful’. Her varmer det danske musikfænomen fortsat op til sit album ‘Tak for Turen’, der udkommer den 8. november. Albummet markerer et 10 års jubilæum for Rasmus Seebach, som han fejrer i den kommende tid med nyt album og gaver til alle sine fans.

Med ‘Beautiful’ har Rasmus Seebach på ny begået en sang fyldt med charme og kærlighed, der forfører enhver lytter med en uimodståelig melodi og en tekst om, når en smuk kvinde fejer benene væk under dig.

Hyldest til kæresten

“Sommetider når jeg ser på min pige, så fatter jeg egentlig ikke, hvordan i alverden jeg fik hende med på idéen om, at hun skulle være min.”  
“Det kan ske, at man bliver meget betaget af en kvindes ydre. Måden, hun bevæger sig på. Måden, hvorpå hun taler og griner", lyder det fra Rasmus Seebach. “Jeg har lavet en sang om det første møde, hvor benene bliver fejet fuldstændig væk under én, fordi hun simpelthen bare ser så dejlig ud. Hvor det eneste, man lige kan få fremstammet, er “DU’ SÅ BEAUTIFUL!!!”.

10 års jubilæums album - Tak for turen

Den nye sang vil være at finde på det kommende album ‘Tak for Turen’. Udgivelsen samler op på de største klassikere fra hele karrieren, og indeholder også en EP med nye sange. Blandt andet ‘Beautiful’ og singlen ’Lovesong’.

Begivenhedsrig karriere

Ingen andre danske artister kan se tilbage på en så begivenhedsrig og succesfuld karriere som Rasmus Seebach. Den begyndte i 2009 med udgivelsen af det selvbetitlede debutalbum, og siden er det kun gået én vej for Rasmus.

I løbet af de seneste 10 år har han slået salgsrekorder, begejstret med koncerter for tusindvis af publikummer og samlet os over hele Danmark på tværs af generationer.< Tilbage