< Tilbage

Eldorado Dansefest blev igen en stor succes23-09-2019 - 11:31

Der var rekord tilmelding til Eldorado Dansefest i Rødding Forsamlingshus.

Lørdag d. 21. september var der for 4. år i træk inviteret til stor Eldorado Dansefest i Rødding Forsamlingshus ved Viborg. Det var også 4. år i træk at Diskotek Venus med DJ Peter Christensen var på pletten, og leverede atter engang varen med masser af god dansemusik. Og med rekordmange tilmeldte og UDSOLGT, så er det svært at holde armene nede.

Tæt på Eldorado

Peter Christensen har kendt Jørgen de Mylius i en årrække, og har været inddraget i produktionen af de populære Eldorado Boks CD'er, hvor det blev til syv udgivelser, hver gang med hele tre CD'er i hver boks. Dertil kom også en enkelt Eldorado Jul og en Eldorado Lux udgivelse. DJ Peter Christensen har bidraget med at finde mange af sangene frem, og har renset og digitaliseret mange af hans egne plader til brug på Eldorado boksene. Desuden har han haft opgaven med at finde billeder frem af en række pladecovers og holde styr på faktuelle ting som årstal, komponister, tekstforfattere, osv.

Fælles passion for den gode musik

DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus har således været med helt inde i maskinrummet omkring Eldorado boksene, og har gennem årene udviklet et stort venskab med Jørgen de Mylius, da de begge er meget passionerede omkring den gode musik og skabe fest og stemning som DJ's. Det sker også flere gange hvert år, at de har fælles DJ jobs rundt om i landet. Jørgen de Mylius er blandt andet fast gæste DJ til Diskotek Venus Sommer Tour.

Bedste bud til Eldorado Dansefest

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen er derfor nok landets bedste bud til at skabe fest, stemning og spille masser af god musik til en Eldorado Dansefest - medmindre at Jørgen de Mylius er inviteret med.

Til Eldorado Dansefesten i Rødding var DJ Peter Christensen derfor klar med masser af gode Eldorado dansehits tilsat diverse godt samt musikønsker fra publikum. Og det var lige noget som gik i fødderne på det talstærke publikum, som i den grad havde danseskoene på.

Arrangørerne var bagefter også fulde af begejstring: Stor, stor tak til alle jer, som var med til endnu engang at bakke op om Eldorado-festen 👍🙂 Vi havde deltagerrekord med 114 tilmeldte, som gav den gas, og fyldte dansegulvet. Peter Christensen fra Diskotek Venus leverede varen, så dansefeberen virkelig kom ud af kroppen 🕺💃 Ikke mange fester starter med spisning kl. 18.30 og går over i dans non-stop fra kl. 20-02 🎶🕺💃🍷🍽🍹🍻

Eldorado Dansefest over hele landet

Det var ganske enkelt (igen) en fantastisk Eldorado Dansefest i Rødding, og hvis andre får lyst til at arrangere en lignende fest - med eller uden Jørgen de Mylius - så tag kontakt til Diskotek Venus og DJ Peter Christensen, som kommer over hele landet. Læs mere om Diskotek Venus til Eldorado Dansefest via dette link Diskotek Venus til Eldorado Dansefest.

Eller find menupunktet Eldorado Dansefest under 'Vi Tilbyder' her på www.diskotekvenus.dk.< Tilbage