< Tilbage

Billie Eilish ny # 1 med 'Bad Guy' på Billboard Hot 10020-08-2019 - 12:58

Henviser Lil Nas X til 3. pladsen efter rekordlange 19 uger som # 1

Så gik den ikke længere for Lil Nas x som # 1 på Billboard Hot 100 med kæmpehittet 'Old Town Road'. Efter rekordlange 19 uger som # 1 på Billboard Hot 100, så er det nu endelig blevet den 17-årige Billie Eilish tur til at nå helt til til tops på sin egen hjemmebane i det amerikanske med hendes storhit 'Bad Guy'.

Andenplads i lang tid

Lige så sikkert som Lil Nas X har været øverst på Billboard Hot 100 de seneste ni uger med 'Old Town Road', så har Billie Eilish været et mulehår bagefter som en stensikker # 2. Det er også rekord med ni uger som # 2. 'Bad Guy' har siden foråret været et stort hit mange steder rundt om i verden, og nu er 'Bad Guy' så omsider kravlet helt til tops på Billboard Hot 100 på Billie Eilish hjemmebane...bedre sent end aldrig!

Billie Eilish kan samtidig bryste sig af at være den første som er født i dette årtusinde til at nå helt til tops på den prestigefyldte hitliste. 'Bad Guy' er taget fra Billie Eilish debutalbum 'When We All Fall Asleep, Where Do We Go' som tilbage i foråret d. 13. april gik direkte ind som # 1 på Billboard 200 album hitlisten. Albummet har totalt set indtil videre haft tre uger på førstepladsen, og har i de første 20 uger været i Top 5 på album hitlisten.

Lil Nas X siger tillykke

Efter 19 rekordlange uger på Billboard Hot 100 med 'Old Town Road' så kipper Lil Nas X med flaget og ønsker Billie Eilish tillykke med nu at være # 1. Og der er ingen tegn på sure miner hos den populære rapper, som på Twitter ønsker Billie Eilish tillykke med ordene 'Du fortjener det'! Og det er sikkert også ord, som mange fans vil bruge om Billie Eilish. Og at nummeret 'Bad Guy' er populær hjemme i USA vidner antallet af streams også om, 39,1 millioner gange er 'Bad Guy' blevet streamet alene i sidste uge.< Tilbage