< Tilbage

D-A-D hitter med nyt album "A Prayer For The Loud"01-06-2019 - 11:18

D-A-D er med nyt album gået tilbage tll rødderne...fedt!

Hold nu k...! Så har Danmarks ubestridte konger af rocken D-A-D endelig udsendt deres første album i otte år, "A Prayer For The Loud". Tiden er gået med koncerter i både ind- og udland, der har været lidt pause, og forsanger Jesper Binzer har lavet et soloalbum.

Tilbage til rødderne - Lyden af D-A-D

Albummets første single "Burning Star" som udkom for nogen tid siden løftede sløret for, at D-A-D bevidst er søgt tilbage til rødderne. “Burning Star” er et rocknummer fyldt med energi og lyden af D-A-D fra fordums dage og tiden med albummet "No Fuel Left For The Pilgrims". D-A-D er tilbage med det helt enkle, og det er en fornøjelse at lytte til!

Titelnummeret "A Prayer For The Loud" er endnu et eksempel på god, gedigen og uforfalsket rock, og fremført som kun D-A-D formår at gøre det. Tekstmæssigt spænder det nye album vidt fra en voksen sang om svær kærlighed, tidens gang, og filosofi over det man lærer gennem livet! Der er dog også givet plads til udskejelser som på min personlige favorit “Musical Chairs”. Det er D-A-D med hele svineriet og fuld kraft frem med Jesper Binzer der fremfører/skriger lidt tossede undersættelser. Det er høj klasse, og mon ikke alle D-A-D fans som læser med her er enige i, at det nye album "A Prayer For The Loud" ikke er NOT men HOT! I mine ører er det simpelthen fed rockmusik. Kan det blive meget bedre?

Ingen eksperimenter - Ægte D-A-D

D-A-D satte sig med indspilningerne af "A Prayer For The Loud" for, at der denne gang ikke skulle være nogle tossede ideer, eller eksperimenter med brug af instrumenter. Målet har været det simple setup, og det er lykkedes at få lyden tilbage fra det som er den egentlige essens af D-A-D, og som de trofaste fans begejstres af. Der er tydelige lige linjer tilbage til det tredive år gamle album "No Fuel Left For The Pilgrims". På trods af ganske udmærkede udgivelser i de efterfølgende år, er det som om at D-A-D har været lidt forvirrede, og måske har været ude i en mindre identitetskrise, Men nu skal jeg da lige love for, at D-A-D nærmest har genfødt sig selv med "A Prayer For The Loud", og har begået et særdeles fremragende, medrivende og fantastisk rockalbum. Der er seks stjerner herfra! Og det vil jeg tro, at mange D-A-D fans også giver.

Peter Christensen, Diskotek Venus< Tilbage