Book Diskotek Venus i sidste øjeblik
Diskotek til fødselsdag, kobberbryllup, sølvbryllup, osv.
Diskotek til Firmafest og Foreningsfest
Diskotek til byfest, sommerfest, markedsfest
Musikquiz til julefrokosten, privatfesten, firmafesten, osv.
Diskotek til enhver fest
Diskotek til ungdomsfest

Mangler du musik og DJ til en god fest og til en fair pris? Så er du havnet det helt rette sted! Diskotek Venus og DJ Peter Christensen leverer musik og god stemning til enhver fest! For eksempel er musik til 80'er fest, 90'er fest, bryllup, firmafest, byfest, privatfest, julefrokost og traktortræk sikre hits for Diskotek Venus.

Eller kort sagt: Diskotek Venus leverer musik og god stemning til alle former for fest - også til DIN fest og til en fair pris!

Diskotek Venus med DJ Peter Christensen har nu over 38 års erfaring med at spille til fester og events rundt omkring i landet. De mange års erfaring betyder, at Peter har en enorm stor viden om musik, som han også bruger sammen med Jørgen de Mylius ved fælles job som DJ's til fester og events.

Musikbasen i Diskotek Venus rummer således en lang række af kendte klassikere fra de sidste fem årtier frem til nutidens hits.

Al den gode musik og stemning krydres desuden med stor indlevelse og nærvær i, hvad der foregår på og udenfor dansegulvet.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har i en årrække været det sikre valg hos en lang række festarrangører, og der kommer stadig flere til.

Ofte falder der rosende ord fra både gæster og arrangører om den gode musik og stemning, som Diskotek Venus er med til at skabe.

Derfor er Diskotek Venus en sikker succes - Hver gang!

Kom i rigtig festhumør og bliv inspireret ved at læse mere under "Vi Tilbyder" og få nogle festlige kommentarer under "Referencer".

Ring eller mail for priser og ledige datoer → Brug formularen nederst på siden.